Martin Helme, Brigitte Susanne Hunt, Krista LensinFoto: TV3
Tele
5. oktoober 2018, 15:16

TV3 VIDEO | Brigitte Susanne Hunt küsis Martin Helmelt: miks sa kuri oled? (62)

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt kutsus seekord videoblogisse külla Kroonika peatoimetaja Krista Lensini ja poliitik Martin Helme, kellega koos osaletakse uues teleprojektis "Tähtede hõbelusikas". Noor neiu pani külalised kohe proovile ega jätnud ühtegi teravat küsimust esitamata.

"Mul on täiesti unikaalsed inimesed blogis külas, poleks iialgi uskunud, et see saab võimalikuks," lausus Brigitte, kes ütles, et keskmine tema blogi külastaja on tõenäoliselt 14aastane tüdruk.

Saatekülalised rahustasid Brigittet. Krista rääkis, et ta oskab suurepäraselt noortega suhestuda, kuna tal kodus kasvamas 15aastane tütar.

"Need on kõige cool'imad noored, kellega saab maailma vallutada," lausus Lensin. Ka Helme tunnistas, et tunneb väga hästi noorte hingeelu, kuna tal on kodus kasvamas lausa kolm teismelist: 16-aastane, 15-aastane ja 13-aastane.

Brigitte küsis Martinilt alustuseks, kuidas poliitik suhtub sellesse, et paljud tema blogi jälgijad arvavad, et Helme vihkab homosid ja mustanahalisi. "Kas oled tõesti nii kuri?" küsis Hunt.

"See on vale arvamus. Ma saan aru, et kui piisavalt palju lugeda, siis jääd uskuma," lausus Martin. "Tuleb aru saada, et ühe või teise ühiskondliku poliitika pooldamine või vastuolemine ei ole isiklikul tasandil ühegi inimese vastu olemine," selgitas Martin ning täpsustas, et see, kui sa oled immigratsioonivastane, ei tähenda, et sa oled immigrantide suhtes vaenulik. "See, kui sa ei poolda perekonna ümber defineerimist, ei tähenda, et sa inimeste eraelusse sekkuda tahaksid. Nendes asjades tuleb vahet teha," vastas Helme.

Brigitte uuris Kroonika peatoimetajalt, kuidas kõmuajakirja esikaanele saada. Selle peale vastas Lensin, et võlusõnaks on skandaal!  "Abiellu või jää kiiresti ootamatult rasedaks, oled kohe kaanel," ütles ta. "Ennast ma tavaliselt oma ajakirja kaanele ei pane, selleks on palju teisi väljaandeid ja kohti, kus võin poseerida," vastas ta Hundi küsimusele, miks ei ole peatoimetajat ennast kunagi ajakirja kaanel näha.

Videos jõudis Brigitte saatekülalised ka viie sekundi mänguga kaasa haarata. Brigitte küsis hoogsaid küsimusi, millele Lensin ja Helme pidid vastama viie sekundi jooksul. Mängu jooksul sai näiteks teada, et Krista peab vananemisele viitavateks märkideks kortse, halle juukseid ja seda, kui suunurgad vajuvad allapoole.

Helme jällegi valgustas, et tema jaoks on kolm võimalust, kuidas saab endale viga teha. Need on autoga sõites, ujudes ja kartuleid koorides.

Krista andis hoogsa mängu jooksul teada, et tema jaoks tekitavad armukadedust flirt, põsemusi andmine ja palju kallistamist võõraste inimestega.

Täispikka videot saad vaadata SIIN.