Samantha Markle 1. oktoobril Londonisse saabumas. Foto: SplashNews.com/Vida Press
Inimesed
5. oktoober 2018, 11:59

Samantha Markle andis Meghanile ja Doriale uue nätaka (5)

Alles paar päeva tagasi oma nooremalt poolõelt hertsoginna Meghanilt teleintervjuus vabandust palunud Samantha Markle laulab nüüd jälle vana laulu. 

Samantha, kellel on prints Harry naisega ühine isa Thomas Markle, süüdistas Twitteris Meghanit nende pere ignoreerimises ning väitis, et Meghani ema Doria Ragland ei osalenud eriti oma tütre kasvatamises.

"Maailm pole kursis, et meie isa kasvatas Meghanit suurema osa ajast ilma tema ema panuseta, eriti 12eluaastast kuni keskkooli lõpuni," kirjutas Samantha Markle oma kinnisel Twitteri kontol. "Kõik, mis Meghanil oli ja on, on isa antud. Ta ei kasvanud üksiku lapsena. Tõde, noored! Isa on vapustav ja edukas."

Ühele kommenteerijale antud vastuses toonitas Meghani poolõde veel kord, et nende isa Thomas kasvatas Meghanit enam-vähem üksi. "Doria eriti ei figureerinud pildil."

Meghan ja tema ema Doria on väga lähedased, kinnitab Daily Mail. Käivad jutud, et joogatreenerist ja sotsiaaltöötajast ema võib püsivalt Londonisse kolida, et tütrele toeks olla.