Katie MeluaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
7. oktoober 2018, 10:00

Katie Melual tekkis väsimusest ja uimastitest psühhoos (1)

Gruusiast pärit briti lauljatar Katie Melua paljastas Daily Telegraphi intervjuus, et edu kõrgajal elas ta üle vaimse murdumise ning sattus nädalateks haiglasse.

Gruusias Ketevan Melua nime all sündinud ja kaheksa-aastaselt koos vanematega esmalt Põhja-Iirimaale ning hiljem Londonisse siirdunud lauljatar sai tuntuks uue aastatuhande algul hittidega "The Closest Thing to Crazy", "Call off the Search" ja "Nine Million Bicycles". Kümme aastat tagasi hindas Sunday Times Melua varandust 18 miljonile naelsterlingile. 

Kuid edu hind oli krõbe. Plaadimüüki tuli kontserditurneedega turgutada ning üleväsimus, aga ka mässumeelne pidutsemine ja meelemürkide pruukimine tõid kaasa paranoia ja lõpuks psühhoosi.

"See kõik tuli nagu välk selgest taevast. Ma pole eales depressiooni all kannatanud ning meie peres pole seda esinenud," seletab endise superbike'i-tšempioni James Toselandiga abielus olev lauljanna (34). 

"Aga ma olin ikka täitsa segi. Mitte teadvusetu, aga kohutavalt paranoiline. Ma ei suutnud tont teab kui palju päevi magada ja nägin kroonilisi õudusunenägusid, nagu sa oleksid mingis apokalüpsisefilmis."

Katie't raviti kaks nädalat Londonis Nightingale'i haiglas. Ravimeid võttis ta kaks aastat. 

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Birthday Mr! Love you, your crazy wife. ❤️

A post shared by Katie Melua (@katiemeluaofficial) on

Nüüd on Melua juba kuus aastat õnnelikus abielus. Tema ja James elavad peenes Londoni eeslinnas Barnesis ning veedavad tihti aega Katie vanemate seltsis, kellele kuulus tütar on mainekas Holland Parki rajoonis maja ostnud.