Vermeis põsega Amber Heard 2016. aasta mais Los Angelese ülemkohtust lahkumas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. oktoober 2018, 10:15

Deppi värske intervjuu ajas tema eksnaise marru (4)

Amber Heardi leer kritiseerib tema eksabikaasa Johnny Deppi värsket intervjuud, kus too eitab Amberi kallal vägivallatsemist. Depp kurtis, et temast oli üleöö saanud koletis – justkui Tuhkatriinust Quasimodo. 

Kuigi Amber demonstreeris kohtus oma vermeis nägu, eitab Depp meesteajakirja GQ intervjuus kategooriliselt tema vägivallasüüdistusi.

Amberi väitel oli Depp teda telefoniga näkku visanud. "Teha haiget kellelegi, keda sa armastad? Teda kiusates?" ahhetab Depp GQ reporterile. "Ei, see pole üldse minu moodi."

Heardi advokaadid nimetavad Deppi intervjuud skandaalseks. "Kui GQ oleks Deppi väiteid elementaarsemaltki uurinud, oleks ajakiri peagi mõistnud, et tema avaldused on täiesti ebatõesed," ütles naise advokaat Hollywood Reporterile.

"Hr Depp on häbematult eiranud kummagi osapoole konfidentsiaalsuslepingut ning ometi keelanud vaatamata korduvatele palvetele prl Heardil oma alusetutele väidetele vastata," vahendab BBC News näitlejanna esindajate ametlikku avaldust. "Hr Depp jätkab häbiväärsel kombel psühholoogilist vägivallatsemist prl Heardi kallal, kes on püüdnud seda väga valulist eluperioodi seljataha jätta."

GQ artikli autor Jonathan Heaf väitis, et tegu polnud uuriva ajakirjandusega. "See on vaid momentülesvõte, võimalus istuda maha ja rääkida tohutult huvitava ja andeka inimesega, kes, nagu tuleb märkida, on toonud rõõmu miljonitele filmisõpradele."