Video: Jörgen Norkroos
Inimesed
4. oktoober 2018, 16:31

VIDEOINTERVJUU | Silvia Ilves: te ei kujuta ette, kui jube naine ma praegu olen, nagu nõid! (25)

Kohtun tulise staartšellisti Silvia Ilvsega hilisel hommikusöögil Telliskivi Loomelinnaku restoranis La Tabla. Silvia maabub kohale silmad veekalkvel. Mis juhtus?

Meie pere noor kassike jäi just auto alla. Sain lastega hommikul ilusti bussi peale, kui tuli telefonikõne elukaaslaselt, et meie kass on auto alla jäänud. Ja seda otse koduvärava ees! Mis mõttes! Meie tänaval on lamavad politseinikud, kus tuleb hoog maha võtta ja keegi ajab kassi alla! Noor kass oli. Vaid aastakese meiega olnud. Võtsime ta loomade varjupaigast. Võtsime varjupaigast kaks kutsut ja kaks kassi. Tõeliselt vahvad loomad!

Bussis ma veel ei nutnud, laste pärast. Oli niigi kohutav hommik olnud. Mul oli nii palju asju vaja tassida. Noodipult, mille olin Estoniast laenutanud ja pidin täna tagasi viima, kott esinemisriietega, sest mul on täna õhul kontsert, tšello ja kolm väikest poissi käevangus. Tagatipuks ei leidnud ma ka lastevankrit hommikul üles. 

Kui suur sul see pere nüüd on?

Kolm väikest poissi ja neljas tulekul. Mees, kaks kutsut ja nüüd vaid üks kiisu. Täielik Ladina-Ameerika perekond ja see sobib mulle. Hiljui kolisime ka oma majja Pirital. Üürime küll seda esialgu aastakese, aga hiljem, kui peaks ikka väga meeldima, siis ostame võib-olla ära ka.

Vaata videointervjuust ja loe homsest ÕL paberväljaandest, kuidas on neljandat korda rase olla ja kui suurest perest Silvia ise pärit on!

Foto: Tiina Kõrtsini