"Pöörased nullindad", GenkaFoto: MADIS SINIVEE
Tele
4. oktoober 2018, 14:07

Uus doksaade viib vaatajad möödunud kümnendi elu keerisesse

Kanal 2 ekraanil alustab uus doksari „Pöörased nullindad“, kus saatejuht Madis Kimmel räägib nendega, kes langetasid eelmisel aastakümnel suuri ja julgeid otsuseid ning viisid ellu ambitsioonikaid plaane.

Saate „Pöörased üheksakümnendad“ tegijate uus retro-doksari „Pöörased nullindad“ vaatab tagasi olulistele sündmustele, nähtustele ja seni avamata allhoovustele. Saatejuht Madis Kimmeli vestluskaaslased on nii tänased kui toonased ministrid, superstaarid, teletähed ja ajakirjanikud, kes kirjutasid enda nimed kuldsete tähtedega Eesti ja maailma ajalukku.

Teiste seas mõtestavad möödunud aastakümmet Andrus Ansip, Urmas Sõõrumaa, Lenna Kuurmaa, Mihkel Kärmas, Jan Uuspõld, Piret Järvis, Indrek Tarand, Peeter Võsa, Dave Benton, Anu Saagim jpt.

„Nullindad oli aeg, mil loodi tänane Eesti. Kõik tundus võimalik, Eesti sportlastelt oodati igalt tiitlivõistluselt medalit, me olime kohe-kohe saamas viie rikkama Euroopa riigi hulka ja virtuaalne Eesti joosti hooga käima. Millenniumilapsed on pea kõik saanud täisealiseks ja ärevus, mida veel nullindatel tuleviku ees tunti, on tänaseks asendunud (vahel igava) kindlustundega,“ meenutab saatejuht Madis Kimmel eelmist aastakümmet.