Film

GALERII | Esilinastus Eesti vabariigi 100. sünnipäevaks valminud film "Põrgu Jaan" (9)

LISA KOMMENTAAR

dr.Ehkin c4. märts 2019, 20:41
Usu või ära usu. Kui vaatata toimuvat nagu kunstilist filmi, siis raha ei kasva ja kaob reaalselt just nii nagu filmi teheski ja ei idane, mädane ega hakka kasvama hästi, kui müstilised müüdimüügimehed ei saa aru, et nad peavad ise tehtud, hästi tehtud filmi käima kinos vaatamas ja kasvõi 1000 korda, et ükskord saada aru, milles kala on, olema peab, kui kaldal ärganud on. Aidake kala vette tagasi ja ärge nõudke midagi ka siis, kui kala natuke aega õnge otsas rippudes saab aru, mida neelas on ning hakkab rääkima tõde ja õigus on temalgi Maal öelda, et ta armastab veeelu.
dr.Ehkin c4. märts 2019, 19:53
KKK, mida teha? Pole midagi parata. C´est la vie. Milles kala on? Kaldal ärgates võib olla kala nagu kala mees hädas mõistuse pärast ja Russalka ei saa varjata sõja ega katkuga nagu mereröövel. Ja kui ka Jaanile näib olukord müstilisena, kiiresti muutuv ning virtuaalsena reaalne olevat, siis tekib niikuinii segadusehtki - ajutine mälukaotus, mille põhjus kunstlik ning ebareaalne - mitte usutav. Tuleb leppida iseendaga ja põrguski nii hakkama saada, et ei riiva kellegi inimõigust. Maalase mõte on tegu ja hea niikuinii. Häda pärast abi küsija suu peale ei lööda.
jupats6. oktoober 2018, 18:59
Ei saa aru miks raisatakse raha mingite lolluste peale mida keegi ei vaata.Tehke filme mis müüvad ja lõpetage rahva raha raiskamine mingite jamade lavastamisele.Kui teha film siis see peab ka raha sisse tooma ,mitte kuludesse kandma,
Olgu selle filmiga kuidas on, aga vaadatud ja hinnatud on aegade jooksul palju tegemisi.5. oktoober 2018, 12:51
Eesti VABARIIK sai sada! Kahju on on vaid sellest, et selle aasta saabunine oleks rahvale ehk/?/ rohkem meeldinud kui oleks eesotsas olnud RAHVA enda valitud PRESIDENT, kuigi Kersigi ponnistas kogu hingest!?
kats5. oktoober 2018, 10:54
... kõik Eesti filmid kisuvad sinna Ukuaru ja Põrgupõhja uus vanapagan kanti ... ma ei tea kas see on meelega mingi Eesti kaubamärk ... masendus, lootusetus, tölplus , reetmine, juhmus jne. ... järjekordne selline üllitis, et kinost väljudes tahaks trammi ette hüpata !!
5. oktoober 2018, 14:46
...ja räbalais, pulstunud juuksed, määrdunud kehad-näod...
....5. oktoober 2018, 21:17
...ja igas filmis mingi ämbrite ja kolude kolin.
irw5. oktoober 2018, 01:26
on head filmid, halvad filmid ja eesti filmid
jo4. oktoober 2018, 23:49
ilmselt vist järjekordne morbiidne sünkmust heiastus, millest keegi mitte midagi aru ei saa, üks hullallaa?