Nicholas Van Varenbergi arreteerimisfoto. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
4. oktoober 2018, 11:30

Van Damme'i pojale määrati noaga ähvardamise eest tingimisi karistus

Madinafilmide tähe Jean-Claude Van Damme'i pojale määrati 18kuuline tingimisi karistus selle eest, et ta oli oma korterikaaslast noa ähvardusel kinni hoidnud.

Maricopa maakonna ülemkohtu ametnike teatel sai 22aastane Nicholas Van Varenberg oma karistuse teada kolmapäeval. Noormees oli võtnud omaks, et hoidis aasta tagasi oma korterikaaslast noa ähvardusel nende ühises elamises Phoenixi eeslinnas kinni.

 
 
 
View this post on Instagram

Throwback Thursday #JCVD #TBT

A post shared by Jean-Claude Van Damme (@jcvd) on

TMZ.comi teatel olid politseinikud saabunud Van Damme'i noorema poja Nicholas Van Varenbergi elukohta, kuna ta oli lifti peksnud. Noormehe korteri juurde viis vererada. Rääkinud nii Nicholase kui ka tema korterikaaslasega, märkasid võimuesindajad, et tema käsi on vigastatud. Politseinikud lahkusid, kuid 20 minutit hiljem jooksis toakaaslane trepist alla, väites, et oli pääsenud korterist, kus Nicholas teda noa ähvardusel kinni hoidis. Noormehe väitel oli staaripoega marru ajanud, et ta politseinikele ukse lahti tegi. 

Korter otsiti kohemaid läbi ja sealt leiti nuga ja marihuaanat. Nicholas viidi jaoskonda ning sai süüdistuse surmava relvaga ründamises, ebaseaduslikus vabaduse võtmises ning kanepi ja uimastitarvikute omamises. 

Süüdistused vabaduse võtmises, marihuaana omamises või kasutamises ning uimastitarvikute omamised või kasutamises langesid ära, kui Van Varenberg end 15. augustil toanaabri kinnihoidmises süüdi tunnistas.