Noortebänd 2016Foto: Carolina Tagobert
Noortebänd
4. oktoober 2018, 10:21

Nädalavahetusel selguvad tänavused Noortebändi finalistid

Sel nädalavahetusel saab selgeks, kes on need neli artisti, kes hakkavad tänavu võistlema Noortebändi tiitli nimel. Neljapäeval, reedel ja laupäeval peetakse kolmes linnas maha poolfinaalid.

Neljapäeval toimub esimene poolfinaal Tartus Genialistide klubis, reedel teine poolfinaal Pärnus kutluuriklubis Tempel ning laupäeval kolmas Von Krahlis. Esimesest kahest pääseb finaali üks, kolmandast poolfinaalist aga kaks bändi. Viies finalist selgub Õhtulehe publikuhääletuse tulemusel. 

18. korda toimuv Noortebänd on jõudnud poole peale ning aeg on välja selgitada tänavused finalistid, kes astuvad üles juba 9. novembril Rock Cafés.

Poolfinaalides astuvad võistlustulle järgmised kollektiivid:

Tartu (4.10) - K!KS, Evelin Kivi, Duo Ruut, Allpoolsus ja PIHLAP•UUD

Pärnu (5.10) - Wicked Buzz, Maria Tähe, Steven Ilves, Muster ja Howling Sky

Tallinn (6.10) - AROUND THE SUN, Bourbon Sugar, Johanna Randmann, Sleeping Youth ja Marta Arula

“Usun, et tänavused poolfinaalid saavad olema huvitavad. Eks on välja kujunenud või lihtsalt endale silma jäänud osad nimed, aga samas on väga raske öelda, kes täpselt finaali pääsevad. Õnneks viienda finalisti valmisel saab oma sõna sekka öelda ka rahvas,” möönab Noortebänd 2018 peakorraldaja Märt Truman.

Põhižüriisse kolme poolfinaali päevadel kuuluvad: Erik Morna (R2), Taavi Paomets (Avoid Dave) ja Reelika Lelle (Sony Music Baltics). Lisaks aitavad valida vastavalt linnale Rasmus Rändvee, Danel Pandre, Ruslan Trochynskyi, Helena Randlaht, Rasmus Kull, Ester Vilgats, Kristine Kebbinau ja Jonas Kaarnamets.