Michael Jackson 2006. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Saund
3. oktoober 2018, 16:30

PURUNENUD UNISTUS: Michael Jackson tahtis James Bondiks saada (1)

Michael Jackson saatis meelelahutajana väga palju asju korda, kuid üks tema unistus ei täitunud iial - ta tahtnuks mängida James Bondi.

Kauane Hollywoodi agent Michael Ovitz meenutab värskes memuaariraamatus “Who is Michael Ovitz?", kuidas popkuulsus talle rääkis talle oma soovist saada Ameerika järgmiseks madinakangelaseks.

"Sellal kui ta rääkis, kukkus tema kaabu ta ees oleva guacamole sisse, ja ta võttis selle ja pani uuesti pähe - paraku oli selle küljes guacamole-plörakas, mis hakkas kaabuservalt maha libisema," tsiteerib New York Post superagendi mälestusi.

Ovitz ja teine talendiboss Ron Meyer jälgisid pinevalt plönni kulgu, samal ajal kui Michael jahvatas innustunult, kuidas temast peab action-staar saama. Siis kukkus plörakas kaabu küljest maha. "Ron kaotas enesevalitsuse. Ka mina prahvatasin naerma ja Michael marssis välja."

Ovitz tõttas päästma, mis päästa annab. Just siis pihtis Jacko, et tema sihiks on James Bondi roll. "Teatan uhkusega, et sedapuhku ma naerma ei hakanud," kirjutab Ovitz. 

Agent seletas Jacksonile, et too on agent 007 rolliks liiga õbluke ja tundlik. "Mõistagi saaksite te hästi hakkama, aga see ei mõjuks teile endale hästi," kinnitas ta.

Kuid kinolinal võis Jacksonit siiski näha: lisaks 1978. aasta Ozi-loole "The Wiz" ka muusikafilmis "Moonwalker" ning filmis "Mehed mustas 2".