Liisi EesmaaFoto: Erlend Štaub
Tele
2. oktoober 2018, 16:38

TV3 VIDEO | Disainer Liisi Eesmaa karm hinnang: eesti mees peaks oma välimusega rohkem pingutama! (12)

Disaner Liisi Eesma hinnangul peaks eesti mehed rohkem oma välimusega pingutama ning kandma rohkem isikupäraseid elemente.

"Ma olen näinud väga šikke mehi, kel on kõik detailid paigas, aga välimus on üksluine, üks töötav hall mass marsib sinust mööda. Mina loomulikult disaineri ja stilistina tahaks näha mingeid isikupäraseid elemente, näiteks toredaid prille, võib-olla käeehteid, rinnarätte. Lihtsalt omapära. Kui see tätoveering pintsaku käisest natukene paistab. Natukene midagi sellist, mis räägib personaalset lugu sinust endast, et kõik ei oleks nii ühe pulgaga löödud," arvab ta.

Eesmaa soovitab trende jälgides teha see endale omaseks. "Pane mingi tore sall, lahedad kingad juurde, midagi isikupärast. Kui sul on vanakooli portfell, siis kanna seda täiega."

Eesmaa arvates ei ole põhjendatud hirm, et mehed välimusele tähelepanu pööramisega üle pingutaks. "Ma arvan, et hirmul ei ole põhjendust. Üle maailma on mehed väga väga edevad. Ma ei teagi, kust tuleb eesti meestel see selline tagasihoidlikus. Ka loomariigis on isaste suled kirevamad kui emastel. Aga eesti meestel on vastupidi, mehed võivad seda nuppu veel julgemalt vajutada ja nad ei trumpa naisi üle!" ütleb ta.