Hing FekeliFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
2. oktoober 2018, 15:02

Nõiasaates osalev Cerli Sarv ehk hing Fekeli: pääsesin lapsena uppumissurmast tänu nägemusele, et mu ema nutab terve ülejäänud elu (11)

„Surmaga kokkupuude on mul olnud küll. Olen viis korda peaaegu uppunud, kuid kogu aeg on ikka pinnale tõmmatud. See näitab, et sind on veel vaja, sa pole jõudnud elus oma missiooni täitnud ega saa veel lahkuda. Vesi on ikka lapsi tõmmanud ja nii ka minuga,“ räägib tunnetaja Cerli Sarv ehk hing Fekeli, kes sel hooajal end „Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ proovile paneb.

„Surmaga kokkupuude on mul olnud küll. Olen viis korda peaaegu uppunud, kuid kogu aeg on ikka pinnale tõmmatud. See näitab, et sind on veel vaja, sa pole jõudnud elus oma missiooni täitnud ja ei saa veel lahkuda. Vesi on ikka lapsi tõmmanud ja nii ka minuga, räägib tunnetaja Cerli Sarv ehk hing Fekeli, kes sel hooajal end „Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ proovile paneb.

Fekeli meenutab üht juhtumit ajast, kui ta oli umbes 9-10-aastane. „See juhtus minu elukoha lähedal järves, olin rannapalliga kõrkjate vahel – nagu lapsed ikka, tahavad sellega sulistada. Pall aga kukkus mul kõhu alt ära,“ meenutab ta. „Sinna ma jäin. Käisin kaks korda pimedas vee all ära. Ainus, mis mulle kolmandal korral veepinnale tõusmiseks jõud andis, oli see, et ma nägin, kuidas ema terve elu minu pärast nutab,“ räägib Fekeli.

Edasi lugemiseks: