Ott LeplandVideo: Robin Roots
Tele
14. oktoober 2018, 22:10

ÕL VIDEO | Näosaate võitja Ott Lepland kiidab grimmikunstnikke: paljud tuttavad kõndisid lihtsalt toorelt mööda (6)

"Kuigi minu arvates oli siin lava peal tugevamaid numbreid, siis nautisin seda etteastet." lausus "Su nägu kõlab tuttavalt" teise saate võitja Ott Lepland, kelle esituses kõlas Briti artisti Panjabi MC hoogne hittlugu "Mundian To Bach Ke".

Ott kiitis Õhtulehele antud intervjuus näosaate teist osalejat, näitlejannat Marta Laant, kes kehastus Whitney Houstoniks. "Mulle meeldis, kuidas ta nägi vaeva ja töötas sellega." Ott avaldas arvamust, et sellist tämbrit ei ole sugugi lihtne kätte saada inimesel, kes ei tegele igapäevaselt laulmisega.

Panjabi MC oli Oti jaoks paras väljakutse mitte ainult koreograafia mõttes vaid eelkõige sõnade selgeks õppimisel. "Iga vaba moment proovisin ja üritasin," ütles Ott. Kuigi sõnad jäid lõpuks ikkagi pähe tunnistas laulja, et oli üks koht, kus ta vääratas. "Õnneks ilmselt 99,8 protsenti televaatajatest ei oska seda keelt, siis keegi võibolla tähele ei pannud."

Oti lavapartner Andres Puusepp sõnas, et tantsimine oli tegelikult antud numbri puhul kõige raskem osa. Mees ise oli tulnud lavale nagu sõbrale appi. "Ma ei ole ilmselgelt mingi tantsumees. Aga sai ikka palju proove tehtud - Oti juures ja õues," lausus mees. 

Ott Lepland Foto: Robin Roots

Ott lisas, et Andres on vabatahtlik päästja ja harjutatud sai ka päästejaoskonna juures. "Tuletõrjeautode vahel sai tantsitud, mis seal salata," lausus Puusepp.

Mehed kiitsid siinkohal saate koreograafi Villiko Kruuset, kes paneb ka karud tantsima. "Ma ei oleks uskunud elu sees, et võin need neli liigutust pähe õppida," tunnistas Andres.

Ott rääkis, et grimm võttis aega paar tundi ja tulemus on märkimisväärne. Kuigi laulja tundis ikka ennast peeglist ära, siis tuttavad olid temast lihtsalt mööda jalutanud. "Väga paljud tuttavad olid, kes kõndisid väga toorelt lihtsalt mööda."

"Mina ka oma parimat sõpra ära ei tunneks, kui ta linnas mulle nii vastu tuleks," naljatas Andres.

Ott ei lubanud enda kontsertidel küll rohkem tantsuliigutusi teha, kuid näosaade annab veel parajalt väljakutseid. Juba järgmises saates võib Otti näha kehastumas enda suureks iidoliks Michael Jacksoniks.