HeraldFoto: Mats Õun
Saund
2. oktoober 2018, 14:06

Herald ja Crimson Day avavad Eesti-Soome kultuuritunneli

Eesti üks tuntumaid heavy metal bände Herald ja kiiret tõusu tegev Soome bänd Crimson Day kaevavad ühistuuril “The Tunnel Vision Tour 2018” Soome lahe alt läbi kultuuritunneli. Tuuri käigus antakse neli kontserti, millest kaks toimuvad Soomes ja kaks Eestis.

Soome kontsertidest üks toimub Crimson Day kodulinnas Tamperes ja teine Helsingis, kus lööb kaasa ka kohalik bänd Machinae. Tuuri Eesti osa kontserdid toimuvad Tartus legendaarses Rock N’ Roll Heavenis ja vastavatud BarBaris Tallinnas. Eestis lööb erikülalisena kaasa Mad Road.

Crimson Day uut albumit “At The Mountains Of Madness” on kiitnud nii kriitikud kui publik ja selle albumi promotuur viis bändi kõikjale Soomes. Nüüd on aeg vallutada välismaa publiku meeled! Bänd mängib tuuril lugusid kõigilt oma albumitelt - kõigele alguse andnud EP-lt “Crimson Day” kuni uusima albumi hittideni välja.

Heraldi jaoks on see esimene kord põhjanaabrite juures esineda. Bänd ootab oma esinemisi tõelisel metal-maal suure põnevusega. Ka kodumaistel fännidel tuleb kontsertidele jõuda, sest kaks tuuri raames antavat Eesti kontserti on Heraldi jaoks sügishooja ainsad.

Helsingi kontserdi pileteid saab soetada siit ning Eesti kontsertide piletid on müügil siin.