Sepo SeemanVideo: Robin Roots
ÕL TV | Õhtuleht
7. oktoober 2018, 22:27

ÕL VIDEO | Sepo Seeman: näosaade on meelelahutus suure m-iga (11)

"Siin ei ole midagi perversset," lausus näosaate kuldse hooaja esimese mõõduvõtu võitnud vabakutseline näitleja Sepo Seeman. Mehe kehastatud Rootsi muusiku Güntheri hittlugu "Ding Dong Song" pani naerupisaraid valama nii publiku, kohtunikud kui teised osalejad, kes kõik pidasid seda maitsekalt paheliseks naljaks.

"See on lihtsalt selline lugu, mis on figureerinud, masse mõjutanud muusika, millel suurt mõtet taga ei ole," lausus Seeman Õhtulehe antud videointervjuus nimetades seda naljatades meelelahutuseks suure M-iga.

Sepo räägib videointervjuus, et näosaates uuesti osalemiseks ei vajanud ta pikka otsustamisperioodi. "Ega ma nüüd flirtinud, et mind peaks jube pikalt paluma. Ja samas, ega ma kohe sööstnud ka. Aga ju nad siis suutsid meenutada, et meil oli tore," lausus Sepo. Samas tunnistas näitleja, et pisike hirm oli ikka sees selles osas, et võibolla ei olegi enam nii tore. "Möödanikust jäi pingutuse maitse suhu. Ja see oli kohati päris naljakas. Ega niisama ükski asi ei tule. Kui natukene pingutada, siis oskad seda võib-olla natuke rohkem ka hinnata." Sepo kavatseb uut hooaega võtta üks saade korraga.

Sepo arvab, et teised nägid küll oma esitustega oluliselt rohkem vaeva, aga  Günther võis olla talle kõige sobivam parodeerimismaterjal.

Sepo annetas heatagevuseks mineva raha kiusamisvaba kooli projektile. "Eks neid kohti, mis abi ja tuge vajaksid, on ju palju. Kiusamisvaba kool on aga selline aktuaalne teema ja kui me kõik koos selle eesmärgi poole püüdleksime, siis oleks see ju tore." Sepo arvab, et hetkel saab see teema väärikat tähelepanu. "Mitte et me päris memmekaid hakkaksime tootma nüüd tänu sellele, et kõik ongi hoitud, aga ma arvan, et  negatiivsust ja kiusamist, mis jääb kuidagi varju, on päris palju. Ehk ei pea maast-madalast nii suure olelusvõitlusega pihta hakkama, et elu poleks ainult stress ja suure miinusmärgiga."

Näitleja on selle poolt, et noorus ja kooliaeg oleks ikka ilus ja tore. "Mitte nii, et suureks saades mõelda, et olin loll, kiusaja."