Liis Lemsalu Video: Robin Roots
ÕL TV | Õhtuleht
7. oktoober 2018, 22:27

ÕL VIDEO | Sünne Valtriks kehastunud Liis Lemsalu: mind tuli natuke vormikamaks teha, põhimõtteliselt olin teki sees (29)

Menusaate "Su nägu kõlab tuttavalt" seitsmes hooaeg sai täna õhtul võimsa avapaugu. Ekraanil on need lauljad-näitlejad, kes on end eelmistel hooaegadel juba proovile pannud.

Kuigi esimese saate pani kinni Endla teatri näitleja Sepo Seeman, kes kehastus Rootsi lauljaks Guntheriks, esitades väga usutavalt hittlugu "Ding Dong Song", jätkus head huumorit ja suurepäraseid etteasteid avasekunditest lõputiitriteni välja. Totaalse muutumise oli teinud ära ka teine tänavune osaleja, lauljatar Liis Lemsalu, kes kehastus menubändi Patuse Poole hurmavaks lauljannaks Sünne Valtriks. 

"Mul olid küüned, ripsmed, ehted - naiste värk ikka," lausus Liis Õhtulehele antud videointervjuus, kuidas temast võluväel Sünne Valtri tehti. Lisaks sellele ehtis Liis end uhke blondi parukaga. 

Õbluke lauljanna oli endale juurde saanud ka mõned kilod naiselikku vormi. "Ma ei oleks saanud iseendana minna. Siis tuli mind natukene naiselikumaks ja vormikamaks teha." Liisi jaoks oli see huvitav kogemus. Kuigi lauljatar tunnistas, et nahktagide ja lisapolsterduste tõttu on päris palav nõnda ringi liikuda. "Tegelikult on see selline valge vooder. Põhimõtteliselt olen ma teki sees."

Liis Lemsalu

Liis rääkis, et Patuse Poole lugusid oli ta küll varem kuulnud, aga mitte teadlikult otsinud, et neid kuulata. Kuigi salvestust oli vaatama tulnud ka Sünne Valtri isiklikult, polnud see kahe lauljanna esimene kohtumine. Esimest korda said nad kokku saates "Rahvabänd", kuhu Lemsalu oli kutsutud kohtunikuks, Sünne aga juhtis saadet.  "Siis ma sain aru, et ta on väga äge ja tegelikult hästi elujaatav ja positiivne inimene."

Stuudios kohapeal oli ka Sünne Valtri isiklikult, kes jagas Lemsalule vaid kiidusõnu. "Liis oli väga tubli, tundsin, et ta oli veidi pabinas, kuna istusin ju otse tema vastas kuid professionaalina ei lasknud ta ennast sellest häirida ja tegi ideaalse soorituse," lausub Patuse Poole lauljanna. "Samas kiidan ka Andres Puuseppa, kes samuti veidi muretses, ega ma ei solvunud millegi peale kuid pean ausalt tunnistama, ma suutsin etteaste ajal jälgida vaid Liisi," ütleb ta.

"Ma jumaldan huumorit, ilma selleta oleks elu väga hall. Arvan, et inimestel on nii palju argimuresid ning paar huumorisaadet, mis vaatajaid telerite ette meelitab on vaid heaks stressimaandajaks," lausub Sünne.

Lisaks Liisile näeb "Su nägu kõlab tuttavalt" kuldses hooajas eelmiste aastate lemmikuid lauljaid Ott Leplandi, Tanel Padarit, Lauri Liivi ja näitlejaid Sepo Seemani, Saara Kadakut ning Marta Laant.