Gisele BündchenFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. oktoober 2018, 09:27

Supermodell käis salaja rindu suurendamas, kuid sattus ahastusse (1)

Maailma edukamaid modelle Gisele Bündchen kinnitab värskes elulooraamatus seda, mida on juba aastaid sahistatud – et ta on käinud ilulõikusel.

38aastane Brasiilia kaunitar seletas ajakirja People intervjuus, et põdes oma laste Benjamini ja Viviani sünni järel välimuse pärast. Rasedus ja imetamine olid rindu muutnud ning Gisele tundis, et tal ei jää muud üle kui plastikakirurgi juurde minna.

"Mu keha on alati ülistatud ning tundus, et inimestel on tohutud ootused, millele ma enam ei vastanud," rääkis 180 cm pikkune tippkaunitar. Gisele tundis end haavatavana. "Võin trenni teha ja tervislikult toituda, aga ma ei saa muuta tõsiasja, et lapsed eelistasid imeda pigem vasakust rinnast," kirjeldas supermodell toonast seisu. "Tahtsin ainult seda, et mu rinnad oleksid ühesuurused ja et inimesed jätaksid nende välimuse kommenteerimise."

Bündchen otsustas soetada silikoonrinnad, kuid kahetses seda niipea, kui narkoosist ärkas.

"Mõtlesin: mida ma küll olen teinud!"

Uus büst tekitas Giseles nii suurt võõristust, et ta kandis aasta aega kotakaid riideid. "Oleksin otsekui olnud võõras kehas."

Abikaasa Tom Brady ei pidanud küll rinnalõikust heaks mõtteks, kuid toetas Giselet ja kinnitas, et armastab teda igal juhul. "Iluoperatsioon oli õpetlik kogemus," nendib kahe lapse ema. "Mis ei tapa, teeb tugevamaks. Kahju, et ma sellele järeldusele mõnel teisel viisil ei jõudnud."