„Eesti Pulmad 2019” mess Hilton Tallinn Park Hotel'is Foto: Erlend Štaub
Inimesed
1. oktoober 2018, 17:52

PILDID | EESTI PULMAD 2019 | Pruutkleitide show oli justkui võimas sümfoonia!

Nädalavahetusel Tallinnas Hiltoni hotellis toimunud messil „Eesti pulmad 2019” olid esindatud Eesti pulmamaastiku parimad: moeloojad, fotograafid, ehtekunstnikud, ehtekollektsioonid, iluloojad, lilleseadjad, tordimeistrid, muusikud. Kõik selleks, et nii pulmakorraldajad, kui ka pruutpaarid, saaksid enne kaunist pidupäeva valdkonna professionaalsemate tegijatega kohtuda.

Messi meeleolu ja atmosfäär olid ülevad. Hilton Tallinn Park Hotel oli kindlasti möödunud nädalavahetuse kõige romantilisem koht pealinnas. Armunuid paare oli sadu, kes uudistasid eksponaatide põnevaid pakkumisi ja võimalusi, ikka selleks, et oma unelmate pulmapäevaks noppida originaalseid ideid ning leida endale pulmapäeva korraldamiseks parimad koostööpartnerid.

Suurejoonelise pulmamessi kulminatsiooniks kujunes nimekate rõivadisainerite moeetendus

Õhtuses programmis säras lavalaudadel imeilus moeetendus Eesti tunnustatud moedisainerite pidulikuima loominguga. Etendus oli kui sümfoonia, kus kokku kõlasid ihaldusväärsed pulmakleidid, millest on unistanud iga puut.

Moeetendus oli mitmes vaatuses ja sõu avasid väiksed printsessid, kes kandsid Anna-bella salongi kauneid kleite. Tõeliselt armas hetk, mil laval laulis kristallkaunil häälel „Laulukarusselli“ võitja Minna Marie Truus. Saalis oli tunda publiku ehedat emotsiooni ja väikestele modellidele kaasaelamist.

Pulmakleitide hurmava ilu võlusid sel õhtul lavale Eesti tunnustatud moeloojad - Embassy of Fashion moesaadikud Aldo Järvsoo ja Riina Põldroos, Tiina Talumees Moestuudio ning KV Couture Kristina Viirpalu. Moeloomingut kaunistasid Goldtime imetlusväärsed väärisehted. Goldtime'i esindaja Kristiina Kõllo lisab, et kindlasti on Hiltonis toimunud mess pidulikum, programmilt sündmusterohkem ja populaarsem kui kunagi varem.

„Asukoht on ju võrratu! Mis oleks aga pulmapidu ilma ovatsioone tekitava pulmakleidita? See oleks nagu vahuvein ilma mullita või kihlasõrmus ilma teemandita,” naerab Kõllo.

Sensuaalsust lisasid õhtusele programmile Marc & André lummavas pesukollektsioonis tantsijad. Soliidsuse aktsenti andis meheks olemise identiteeti kandev rõivabränd Baltman.

Pidulikul galaõhtul loositi külaliste vahel välja kingitusi väärtuses üle 6000 euro

Sündmus jätkus meeleoluka peoga, kus muusikat mängisid publikule Merili Johanon & Tarmo Sillaots, Sleepwalkers ning James Werts World Project. Õhtusse tõi närvikõdi Eesti üks parimaid mustkunstnikke Charlekas. Kogu õhtu pakkus kihisevaid maitseelamusi Prike.

„Uued head ideed sünnivad, kui kokku saavad inimesed, kellel on säde silmis, et teha midagi uutmoodi, veelgi paremini, teistmoodi. Pikaajalised koostööpartnerid Pulmad.ee ja Goldtime esindajad leidsid, et messi kontseptsiooni veidi põnevamaks muutmine ning galaõhtu meelelahtuslike momentide lisamine annab sündmusele lisaväärtust ning pidulikkust. Päriseluski on pulmapeod, lisaks meeliülendavale armastuse tähistamisele, elu meeledejäävaimad peod,” sõnas Virgo Jaani.

Vaata suurt pildigaleriid!