Marco TasaneFoto: Kuvatõmmis/youtube.com/companyofdead
Saund
1. oktoober 2018, 17:52

VIDEO | Marco Tasane laulab uues loos inglise keeles: mul on aktsent, mida veel hullemaks tegin (12)

"Lugu räägib anonüümsetest kommenteerijatest, kes ise midagi ei tee. Mina olevat just sobiv frukt esindamaks persooni, keda materdatakse, aga kes ikka edasi liigub," räägib Marco Tasane, kes avaldas koos Three AM Fuxk'iga loo "Pu$$y".

Tegu ei ole Marco esimese ingliskeelse looga. "Mul oli kunagi lugu "Just Illusion", mille video kästi paljaste rindade tõttu hägustada. Kui Alo TV laseb lugu endiselt."

"Kutid tahtsid juba eelmisel aastal koostööd teha. Pakkusin eestikeelseid laule, kuid need neid ei kõnetanud. Loos on just popp sõnade "ärasöömine". Vanasti oli just tähtis sõnade lõppe mitte ära kaotada," kirjeldab Tasane uut hitti.

Tasase roll jääb uues loos aga üsna tagasihoidlikuks. "Minu laused algavad keskelt. Ma ei võtnud suurt vastutust, sest kui lihtsalt loos kaasa teha, ongi tavaliselt vaid mõned laused," selgitab ta. Tema osa filmimine toimus Koplis ning võttis aega pool tundi.

"Mul on aktsent, mida veel hullemaks tegin. Neile meeldis ka mu naer," avaldab Marco, kes tegelikult inglise keelt ei räägi ja kavatseb edaspidi ikkagi eesti keeles laulmist jätkata.

Saaremaa poistega on Tasane nõus ka tulevikus koostööd tegema. "Üks kutt oli suisa minu videos "Viha kirega". Talle meeldib mu looming."