Foto: partypieces.co.uk
Inimesed
1. oktoober 2018, 12:40

Kas see verine zombikleit viitab printsess Dianale?!

Prints Williami ämma veebipoes müüdav halloween'ikostüüm on ohtralt poleemikat põhjustanud. Kas "uinuva zombiprintsessi" riietus pole mitte vihje printsi kadunud emale Dianale?

Ilta-Sanomate teatel müüakse Carole Middletoni peokraamipoe Party Pieces veebiküljel kunstvereplekilist räbaldunud lastekleiti, mille rebendite vahelt piiluvad välja siseelundid. Hind on umbes 12 eurot.

"See printsess on halloween'ipeo hirmuäratavaim printsess," lubab reklaamtekst.

Jubedusjudinate tekitamine kuulub küll halloween'i juurde, kuid paljude arvates on zombiprintsessi kleit ikkagi liig mis liig. Mitmetele kommentaatoritele seostub kostüüm printsess Diana traagilise autoavariiga, mis temalt 1997. aastal elu võttis.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

Diana lähedane sõbratar ja endine terapeut Simone Simmons on lausa marus.

"Midagi nii haiglast ei ole ma elu sees näinud!" kõmistas Simmons ajalehele Daily Star. "Loodetavasti hakkavad inimesed seda veebipoodi boikottima. Halloween'ikostüümide ostmiseks on küllaga teisigi kohti."

Ajakirja Majesty Magazine peatoimetaja Ingrid Seward, kes on Briti kuningakoja hinnatumaid biograafe, jagab Simmonsi meelepaha. "See näitab tõeliselt halba maitset," kritiseerib Seward Carole Middletoni netipoes müüdavat kostüümi.