Kevin SpaceyFoto: Reuters
Tele
1. oktoober 2018, 10:47

Meesmassöör: hullunud seksihaige Kevin Spacey käperdas mind!

Mustad pilved Kevin Spacey kohal ei ilmuta kadumise märke: "Kaardimajast" seksiskandaalide tõttu sule sappa saanud näitleja kaevati kohtusse.

35aastase staažiga meesmassöör väidab Los Angeleses sissa antud hagis, et Oscari laureaat Spacey tungis talle kaks aastat tagasi kallale ning võttis temalt ajutiselt vabaduse.

Anonüümsust eelistav massöör oli kutsutud Spacey Malibu residentsi. Kui massaažilaud oli valmis seatud, küsis soontetasuja, kas tal tuleks massaaži ajal mõnd Spacey ihuhäda silmas pidada. Filmistaar kostnud vastuseks, et tal on valu või ebamugavus kubemepiirkonnas.

Sellest hetkest saadik läks kõik allamäge, vahendab New York Post.

Kevin keeldunud lauale kõhuli heitmast, nagu massöör palus, vaid keeranud end kangekaelselt selili. Kaks korda krahmanud ta massööri käest ning suunanud selle oma jalgevahele.

"Mida te teete!" tsiteeritakse kohtupabereis šokeeritud massööri reaktsiooni. "See on naeruväärne. Ma olen proff. Ma teenin selle tööga elatist. Mul on poeg."

Selle peale vastanud Spacey: "Sul on ilusad silmad." Seejärel olevat "Kaardimaja" täht massööri õlgadest krabanud ning üritanud teda suudelda ja tema suguelundeid kobada.

"Massaaž on läbi - laske mul minna," protestinud massöör, kuid porgandpaljas Spacey seisnud talle ukse peale ette ning nõudnud võimalust mehele suuseksi teha.

Lõpuks õnnestunud massööril siiski oma laud kokku pakkida ning häärberist põgeneda. Maha jäid aluslinad ja õli. Nüüd nõuab mees Spaceylt hüvitist, mille suurust pole ajakirjandusel õnnestunud välja selgitada. 

Spaceyt on soovimatus lähenemises süüdistanud üle tosina mehe. Tema tegevust uurib nii Londoni kui ka Los Angelese politsei.