Dakota Johnson ülemaailmsel kodanike festivalil New YorgisFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. oktoober 2018, 09:11

„50 halli varjundi“ staar Dakota Johnson jagab avalikult oma telefoninumbrit

"50 halli varjundi" staar Dakota Johnson otsustas New Yorgis toimunud festivalil jagada kõigi fännide ja kohaolijatega oma telefoninumbrit, vahendab E! News.

Naine osales ülemaailmsel kodanike festivalil ning teatas, et soovib, et kõik, keda on seksuaalselt ahistatud, helistaksid talle ja jagaksid oma lugu. "Ma tahan teid - naised ja tüdrukud üle maailma - aidata oma lugu jagada,"  ütles naine. 

Dakota Johnson ülemaailmsel kodanike festivalil New Yorgis Foto: Reuters/Scanpix

Seejärel võttis ta taskust oma telefoni ja ütles. "See on minu telefoninumber. Ma tahan, et te helistaks ja jätaks oma loo mulle häälsõnumiga. Või kirjutage mulle e-mail ja rääkige, mida te olete naise või tüdrukuna läbi elanud." 

Naine kinnitas, et kui nad ei räägi ka sama keelt, on see okei. "Meil on selle jaoks meeskond. Tõlgime jutu ära. Ja kui ähvardate mulle haiget teha, on mul ka selle jaoks meeskond." Kui Dakota antud numbril helistada, vastab automaatvastaja, mis ütleb, et räägib Dakota Johnson ning palub oma loo automaatvastajale rääkida. "Ma lindistan selle ja jagan sinu lugu, et saaksime elada võrdses maailmas."