Lindsay Lohan.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
29. september 2018, 18:11

ABSOLUUTNE PÕHI? Lindsay Lohan üritas kodutu pagulaspere lapsi ära röövida (21)

Ameerika näitlejanna Lindsay Lohan tegi Instagramis otsevideot, kus on näha, kuidas ta jälitab mööda Moskva tänavat kõndivat pagulasperet. Mis kõige kummalisem, ta üritab vanemaid veenda, et nood oma lapsed talle annaks. Video lõppeb sellega, et Lohan saab vastu vahtimist.

Seltskonnastaar ja näitlejanna Lindsay Lohan, kes ka varasemalt hullumeelusustega silma paistnud, on taas avalikkuse huviorbiidis. Sellel korral on ta Moskva tänavatel ja üritab "aidata" Süüria pagulasperet. 

"Tere! Ma tahan teile näidata perekonda, keda ma kohtasin. Tegemist on Süüriast pärit pagulastega ja nad vajavad väga minu abi," räägib Lohan videos.

Ta käib mööda hämarat tänavat perekonnal järgi ja kutsub lapsi hotelli, et seal filmi vaadata. "Väga lahe oleks vaadata filmi telekast või arvutist," räägib näitlejanna. 

Kui vanemad keelduvad ja üritavad hullunud Lohani eest minema joosta, siis naine ärritub. "Teie lapsed ei tohiks elada tänaval ja te peaks tegema rohkem, et oma lastele parem elu tagada," seletab Lohan.

Lohan muutub üha agressiivsemaks ja hakkab ropendama. Ta üritab rääkida arusaamatus keeles. Võimalik, et Lohani enda arust on see araabia keel. Lõpuks süürlanna, kelle lapsi Lohan ära tahab viia, ärritub, ning virutab näitlejannale vastu vahtimist. 

Vaata videot juhtunust siit.