Macaulay Culkin.Foto: Vida Press
Film
28. september 2018, 17:03

Macaulay Culkin nuiab „Fantastilistes elukates“ rolli

Novembris jõuab kinodesse  „Harry Potteri“ eeltriloogia „Fantastilised elukad“ teine film „Grindelwaldi kuritööd“, mille värske treiler on teiste fännide seas elevusse ajanud ka Macaulay Culkini.

Endine lapstäht pöördus Twitteris J. K. Rowlingu poole palvega: „Kas sa saaksid mind järgmisse filmi sisse kirjutada? Ma olen Macaulay Culkin filmist „Üksinda kodus“ ja ma olin ka filmis „Pagemaster“ (ehk siis võlukunstis kogenud).“

Selgituseks: „Pagemaster“ on 1994. aasta animatsioon, kus Culkinil oli hääleroll ja kus oli samuti mängus maagia nagu Potteri-võlumaailmaski.

Screen Rant vahendab, et seejärel säutsus Culkin Dan Foglerile, kes kehastab „Fantastilistes elukates“ mittevõlurist pagarit Jacob Kowalskit, et too tema eest kostaks.

Fogler vastas, et Culkin meenutab tõesti pisut pahelist Malfoyde klanni. Culkin aga ihkaks enda sõnul kehastada mõnd positiivset tegelaskuju.

Dan Fogleri kehastatud pagar Jacob Kowalski seikleb koos fantastiliste elukate uurija Newt Scamanderiga (Eddie Redmayne) ka „Fantastilistes elukate“ teises filmis. Foto: Outnow.ch