Foto: MADIS SINIVEE
Tele
28. september 2018, 15:47

„Nädalalõpp Kanal 2ga“: täna saates Urve Palo, Kethi Uibomägi, Rein Rannap ja koolidirektor

Täna alustab Kanal 2 lustaka meelelahutussaate „Nädalalõpp Kanal 2ga“ uus ja värvikas telehooaeg! Uus on saates muusikat tegev bänd ning uued on ka saatejuhtide Teet Margna ja Kristjan Jõekalda ülikonnad.

Sel hooajal teeb saates muusikat uus stuudioorkester: Otsa kooli bigbänd Siim Aimla juhatusel. „Täname Antti Kammistet, aga midagi pole teha, elu läheb edasi ja noored inimesed tulevad peale. Varsti seisab minu asemel Uudo Sepp, kellega me pidime äravahetamiseni sarnased olema,“ muigab kahel korral aasta meelelahutajaks valitud Kristjan Jõekalda.

Huumorit ja lusti jagub hooaja avasaatesse palju. Teedule ja Kristjanile tulevad külla endine ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, lauljatar Kethi Uibomägi, Prantsuse Lütseumi uus direktor Peter Pedak ja helilooja Rein Rannap.

Samuti saavad vaatajad osa tüdrukutebändi La La Ladies sel suvel esietendunud menukast stand up etendusest. Kethi Uibomägi teeb koos La La Ladiese ja Mart Toomega lustaka etteaste. Muidugi ei puudu saatest ka muusika ja lõbusad mängud. 

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ alustab Kanal 2s juba täna õhtul kell 21.30.