„Tunnen sind läbi ja lõhki“ esimene saadeFoto: TV3
Tele
28. september 2018, 13:25

TV3 FOTOD JA VIDEO | Karl-Erik Taukari uus saade stardib juba täna õhtul!

Juba täna õhtul stardib Karl-Erik Taukari juhtimisel uhiuus telesaade „Tunnen sind läbi ja lõhki“. Tegemist on koguperesaatega, kus mõned juba tuntud seltskonnamängud ja uued mängud on kombineeritud kodumaiseks formaadiks.

Lõbus telemäng avab tuntud ja armastatud staaride ning nende elukaaslaste suhted uues valguses, edu tagab hea koostöö ning üksteise tundmine. Esimeses saates võtavad mõõtu Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger, Anni ja Tomi Rahula ning Harry ja Margit Kõrvits.

Edaspidi näeme ekraanil palju kaasasid, nende hulgas Eleri ja Daniel Viinalassi, Tanja ja Mikk Saart, Birgit ja Indrek Sarrapit, Getter Jaanit ja Ott-Sander Palmi, Kristel Aaslaidu ja Mattias Naani jpt.

Võitjapaar pääseb finaalvooru, milles vaataja saab tuntud inimestest paaride igapäevaelu kohta teada toredaid fakte. Finaalvooru pääsenud paaril on õigesti vastates võimalik võita raha, mis annetatakse heategevuseks. Lõbusat saadet saab ka kodus kaasa mängida – Elisa on loonud veebirakenduse, mille leiad TV3 kodulehelt.

„Tunnen sind läbi ja lõhki“ stardib juba täna kell 20.00 TV3s!