Owen WilsonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
29. september 2018, 10:00

KOLMELT NAISELT KOLM LAST: Owen Wilsonile sünnib uus võsuke (1)

New York Post paljastas neljapäeval, et näitleja Owen Wilsonil on varsti taas põhjust titevarbaid kasta. 49aastane staar tegi isadustesti ning selgus, et tema ongi peatselt sündiva maimukese sigitaja.

Sedapuhku ootab Wilsonilt ("Tenenbaumid", "Pulmakütid") last 34aastane eksootilise välimusega kaunitar Varunie Vongsvirates.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Varunie (@varunie) on

Juunis kirjutati meedias, et Wilson oli nõustunud DNA analüüsi andma, kuna ilmus välja keegi naine, kes väitis, et on Owenist rase. Tegu oli Varunie'ga, kes hoiab nüüd Instagramis fänne oma kõhukese kasvamisega kursis ning on koguni paljastanud, et tulekul on tüdruk, kes saab nimeks Lyla.

 
 
 
View this post on Instagram

Say hello to Lyla 👶 3 months to go! 😍

A post shared by Varunie (@varunie) on

Varunie'd nähti Oweni seltsis esmakordselt 2014. aastal. Naise sõnul on nad kohtunud juba viis aastat. 

Wilsonil on kaks poega, kuid ta ei ela kummagagi ühe katuse all. Esiklapse Roberti sai ta 2011. aastal, kuid viis kuud hiljem lõpetas ta väidetavalt suhted lapse ema, USA valitsusametniku Jade Duelliga, sest polnud valmis pereelule pühenduma.

Jaanuaris 2014 sündis Wilsonile teine poeg Finn, kelle ema on näitleja endine kallim, eratreener Caroline Lindqvist. "Owen ja mina oleme kaks lähedast sõpra, kes saavad üheskoos lapse," rääkis Caroline enne lapse ilmaletulekut ajakirjale People.