"Hommikusöök staariga" - Brigitte Susanne Hunt; Anu Saagim, restoran Kärbes
Inimesed
30. september 2018, 16:45

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

VIDEOINTERVJUU | Brigitte Susanne Hunt: olen olnud alati hea tüdruk ja teinud seda, mida ema käsib (29)

Palusin hommikusöögile värvika seltskonnategelase Brigitte Susanne Hunt, kes on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala ning tegus hetkel raadiosaatejuhina Power Hit Radio`s. Ta on kaasa löönud ka noortefilmis "Nullpunkt", seriaalis "Doktor Silva" ja "Kättemaksukontor". Varsti näeme näitsikut ka kultusfilmi "Klassikokkutulek" kolmandas osas.  

2017. aasta augusti lõpus teatas Hunt enda sotsiaalmeedia leheküljel, et kuna teda suurtesse kampaaniatesse reklaamnäoks ei kaasata, siis teeb ta isikliku kampaania "Seksin oma kaaslasega iga päev". Paar nädalat kestnud kampaaniat kajastati hoogsalt ka meelelahutusveergudel. Hiljem teatas Hunt, et kampaania näol oli tegemist sotsiaalse naljaga ja mitte tegeliku eksperimendiga. 

"Lõpetasin ülikooli, sest kui ma poleks seda teinud, siis ei oleks ema mulle seda andestanud. Olen olnud alati hea tüdruk ja teinud seda mida ema käsib. Alles viimastel aastatel on minus välja löönud mässuline pool," pajatas kaunitar meeleolukal hommikusöögil restoranis Kärbes. .

"Soovitaksin kindlasti ajakirjandust õppima minna neil, kellele meeldib väga suhelda ja neile, kel meeldib oma nina toppida sinna, kus see ei peaks käima. Ajakirjandus õpetas mulle väga palju - analüüsima olukordi, õigesti reageerima, jpm.," lisab ta. 

Brigitte on täna tuntud, kui skandalist ja intrigant. Kas elukutse valik on teda aidanud näiteks ka intervjuusid andes, seda vaata videointervjuust ja loe homsest ÕL paberväljaandest. 

"Hommikusöök staariga" - Brigitte Susanne Hunt ja Anu Saagim restoranis Kärbes