Ed Sheeran 2015. aastal Tallinnas Saku SuurhallisFoto: MARI LUUD
Saund
27. september 2018, 14:11

Ed Sheerani piletid on tekitanud Piletilevi lehel kaose.

MURELIK LUGEJA: maksin Ed Sheerani kontserdi pileti eest, aga ei saanud seda! (3)

Järgmisel suvel Riias toimuva Ed Sheerani kontserti piletid tulid täna kell 12 Piletilevis müüki. Huviliste hordid on tekitanud müügisüsteemis täieliku kaose –  inimesed maksavad, aga pileteid ei saa.

Õhtulehe poole pöördus murelik lugeja, kelle sõnul kulus tal esmalt 15 minutit, et üldse Piletilevi lehele pääseda. "Õige mitu katset läks, et saada vajalik pilet," rääkis lugeja. "Pangas käis kõik kiirelt ja siis pärast seda klikid, et tahad kaupmehe juurde tagasi minna, aga siis oli jokk," on lugeja nördinud. Ka tunni aja järel polnud saabunud kinnitust piletiostu kohta, raha aga oli kontolt läinud. 

Nii otsustas lugeja soetada pileti läbi Ed Sheerani ametliku lehe, kus saab samuti kõik toimingud eesti keeles ära teha. Pilet on küll nõks kallim, kuid kõik toimus sujuvalt ning viperusteta. 

Piletilevi juhataja Jaanus Beilmanni sõnul ei ole inimestel siiski põhjust muretsemiseks. "Ed Sheerani Riia kontserdi vastu on jätkuvalt väga suur huvi. Kõik kliendid, kellel on raha arvelt maha läinud, saavad oma piletid väikese viitega täna-homme. Kõikide tellimused on süsteemis olemas, ka neil, kel ei õnnestunud pärast makse tegemist tagasi kaupmehe veebilehele minna. Hetkel on piletite väljasaatmise järjekord tehingu teostamise hetkest umbes 30 minutit kuni 1 tund," kinnitab juhataja, et kõik pileti ostnud selle kindlasti ka saavad. 

Briti supetäht Sheeran annab 12. juulil Riias Baltikumi ainsa kontserdi.