Foto: Indrek Galetin
Inimesed
27. september 2018, 11:53

Indrek Galetini foto jõudis taas ajakirja esikaanele: tegu on kindlasti minu karjääri tipphetkega (3)

"Tegu on kindlasti minu karjääri tipphetkega, kuna Gay Times'i on avaldatud juba üle 34 aasta. Tegemist on ikoonilise ning väga austatud seksuaalvähemuste ajakirjaga maailmas," räägib fotograaf Indrek Galetin. Just tema pildistatud foto Briti kuulsast transsoolisest modellist ja aktivistist Munroe Bergdorfist ilutseb ajakirja oktoobri numbri esikaanel.

Galetini sõnul on Munroe iseloomult tõeline mässaja ja aktivist, kes ei karda oma tõekspidamistele truuks jääda. "Tema elus muutus kõik, kui ta vallandati L'Oréalist pärast tema rassismi kohta väljaöeldut. Ta pälvis selle tõttu ka ülemaailmse meedia tähelepanu."

Indrek ütleb, et ettepaneku Gay Times'i esikaane pildistamiseks tegi talle Munroe isiklikult. "Ta tegi ettepaneku pärast meie esimest fotoseeriat, mis avaldati ikoonilisel Playboy veebilehel. Munroe ja tema meeskond olid fotodega nii rahul, et nad tahtsid ka seekord minuga koostööd teha," avaldab ta.

"Koostöö Munroega sujus suurepäraselt ja mul on alati suur au teda pildistada, kas siis Playboy või Gay Times'i esikaane jaoks," lisab Galetin.