Kerli KõivFoto: Alar Truu
Inimesed
26. september 2018, 17:31

Kerli Kõiv on paavsti poolt äramainimise üle väga uhke: selline asi juhtub ainult kord elus! (12)

Eile külastas Eestit paavst Franciscus, kes pidas Kaarli kirikus ka kõne. Mees tsiteeris oma kõnes muuhulgas ka eesti lauljatari Kerli Kõivu laulu "Love is Dead" ("Armastus on surnud"). Kerli on äramainimise üle väga uhke. 

"Ei ole seda kõnet veel vaadanud, aga olla paavsti poolt olla ära mainitud, ükskõik, millises kontekstis, on selline suhteliselt once in a lifetime (üks kord elus juhtuv - toim.) asi," kommenteeris lauljatar Kroonikale, pidades juhtunut väga ägedaks. 

"Armastus on surnud, armastus on läinud, armastus ei ela enam siin," tsiteeris paavst Franciscus eile antud kõnes Kerli Kõivu laulu "Love is Dead" ning nentis seejärel, et on inimesi, kes tajuvad kiriku kohalolu ärritava ja tülikana, sest neid pahandavad kiriku seksuaalsed ja majanduslikud skandaalid, millele ei saa vaadata hukkamõistuta. "Kirik tahab nooretel vastata läbipaistvuse, aususe, kaasamise ja rõõmuga," sõnas paavst ning lõpetas Kõivu sõnade juurde tagasi tulles: "Armastus ei ole surnud. Ta kutsub meid ja saadab meid edasi."