Uudo SeppFoto: Robin Roots
Inimesed
26. september 2018, 17:21

Uudo Sepa naabritel on noormehe lõõritamisest kõrini: ähvardati peksa või kuuli anda (29)

Muhe Saaremaa poiss Uudo Sepp on pärast superstaarisaate võitmist end Tallinnasse sisse seadnud. Küll aga ei ole Sepp arvestanud sellega, et Tallinnas kortermajas sama kõvasti laulda ei saa, kui Saaremaal lehmakarjamaal ning tema naabrid on juba ukse taha kaebama tulnud.

Sepp rääkis Raadio 2 saates Bert Järvetile, et eelistab aega maha võtmas käia siiski Saaremaal, sest Tallinnas naabrite tõttu uut muusikat kirjutada väga ei saa.

"Üks õhtu laulsin natuke tugevamalt ja järsku tuleb naaber ukse peale, et kuule, mul on voodi täpselt seina ääres, kui sa veel laulda tahad, siis vaata õue, naabrid vaatavad üle akende, annavad sulle peksa või kuuli. Läksin aknale, polnudki naabreid. Selliseid ähvardusi on ka tulnud, see on väga naljakas ja huvitav," rääkis noormees, kelle debüütalbum peaks ilmuma novembris.

Nähtavasti ei olnud naaber telekat vaadanud ega teadnud, et Sepa näol on tegu värske superstaariga, seda ei hakanud Sepp talle ka mainima. "Ma olen lihtne inimene, kes teeb oma tööd," põhjendas ta.