ÖedFoto: Promo
Saund
26. september 2018, 09:24

Ansambel Öed andis välja uue loo julgustuseks neile, kes tunnevad end teiste sõnade tõttu nõrgana (2)

Öed andsid välja julgustava loo "Mul on suva". Nende viimane singel "Rulli rulli rulli" püsis terve suve Eesti kuulatuimate lugude etabeli tipus, nüüdseks on õdede tegemised uue singli ja albumiootuse päralt.

Uus singel "Mul on suva" julgustab inimesi olema tugevad, olenemata sellest, mida või kuidas keegi ütleb.

 

"Kui me mai algul selle loo salvestamist alustasime siis meil ei olnud üleni kindlat eesmärki. Kuna antud loos teeb autorina kaasa Ewert (Sundja), siis arutasime enne tööle asumist elu üle üldiselt. Ewert rääkis, et luges hommikul artiklit, kus täiskasvanud mees kirjutas oma lapsepõlvest ning sellest, kuidas kellegi teise poolt halvad öeldud asjad on temasse jäänud ja ta on siiani neid endas kandnud, mis põhjustavad talle praeguses elus probleeme. Sellest ka antud lugu ja mõte hargnema hakkasid," kirjeldab loo mõtestatust Tuuli Rand.

"Haakusime kõik kohe teemaga. Saime aru, et ka meie oleme sama tundnud ning meie platvormilt võiksimegi ju olla kajaks olulistele teemadele, ning öelda, et ära tee teisele sõnadega haiget, sest sa ei tea kunagi, kui sügava haava see võib tegelikult teisele lüüa. Lugu on julgustuseks neile, kes mõnikord tunnevad end teiste sõnade tõttu nõrgana - nendele sõnadele ei tohi anda võimu ja peab lubama endal olla, rahus," lisab Kristel Aaslaid.

Lugu kuulutab ühtlasi välja 6. novembril ilmuva debüütalbumi.