MetallicaFoto: SIPA/ Scanpix
Saund
25. september 2018, 15:24

Otse hotelli poole pöördudes on võimalus veel tuba saada!

KIIRE VÄRK: Metallica kontserdi ajaks on Tartu kõik hotellitoad juba ära broneeritud (25)

Järgmisel suvel, täpsemalt 18. juulil, esineb Tartus Eesti Rahva muuseumi taga endisel sõjaväelennuväljal legendaarne rokkbänd Metallica. Kuigi piletid üritusele lähevad müüki alles selle nädala reedel, on kõik hotellitoad juba praeguseks broneeritud!

Kiigates booking.com lehele, võib näha, et 18. juuli ööks ei ole Tartus mitte ühtegi vaba tuba üheski majutusasutuses. Küll aga tasub pöörduda otse hotellide poole.

Foto: kuvatõmmis

Hotell Sophias peaks vabade tubade olemasolu ning nende hind selguma kolmapäevaks. "Loomulikult võivad kõik päringu teha ning saadame neile vabade tubade olemasolul ka pakkumise."

Dorpat hotellis on veel viimased vabad toad, kuid neid pakutakse otse klientidele ilma kolmandate poolte osaluseta nagu booking.com.

Õnneks saab ööbimise leida endale veel Airbnb kaudu, kuid sealgi pakuvad enda korterisse tuba veel vaid 26 inimest.

Metallica tuleb Eestisse esinema maailmaturnee "WorldWired Tour" raames ning tegu on ainsa välisõuga Baltikumis. Erikülalistena astuvad üles Rootsi bänd Ghost ja Norra punt Bokassa. Piletid kontserdile lähevad müüki reedel kell 10.

Metallica on Eestis esinenud varem kolmel korral: 1999. ja 2006. aastal Tallinna laululaval ning 2009. aastal Saku suurhallis.