Foto: Eric Charbonneau/Invision/AP
Inimesed
24. september 2018, 14:05

Rod Stewart kahetseb kibedalt, et ta noorena naisi solgutas (3)

73aastasel Rod Stewartil on piinlik, et ta noorena naisi halastamatult maha jättis. "Olen palju südameid murdnud ..."

Rokkar kahetseb kibedalt, et tal ei olnud julgust oma armusuhetele ausat lõppu teha. "Ma pole naisi halvasti kohelnud, aga ma pole uhke selle üle, kuidas ma suhteid lõpetasin. Olin täielik argpüks," tunnistas Rod The Suni intervjuus.

Rod toonitab, et ta pole nagu Phil Collins, kes oma teise abikaasa faksi vahendusel hülgas. "Meili ma ei saatnud, aga olen palju südameid murdnud. Olen hiljem vabandust palunud või vähemalt üritanud seda teha."

Rod sai ise hülgamiskibedust maitsta, kui teine abikaasa, Uus-Meremaalt pärit modell Rachel Hunter ta maha jättis. Neil on kaks ühist last: tütar Renee (26) ja poeg Liam (24).

"Kui Rachel mu maha jättis, puudusid mul oskusid lahkuminekuga toime tulla. Olin täiesti kildudeks. See oli kohutav. Kui karma on mind kunagi kätte saanud, siis just toona," arutleb ta.

 
 
 
View this post on Instagram

Getting lost in the colorful streets of Morocco.

A post shared by Sir Rod Stewart (@sirrodstewart) on

Nüüd on Rod õnnelikus abielus fotograaf Penny Lancasteriga, kellega tal on kaks poega. Laulja usub, et abieluõnne saladus peitub selles, et erinevalt tema varasematest abikaasadest ja elukaaslastest on Penny inglanna. 

"Ta on Essexi tüdruk ja tunneb selle üle uhkust. Kui Penny vinge välimus välja arvata, on ta vintske, aga mitte ülemäära, ja ei lase mul mingit jura ajada. Ta on suurepärane ema ... Minu meelest ideaalne pakett."