"Hommikusöök staariga" - Brigitte Susanne Hunt; Anu Saagim; Restoran Kärbes; Karl-Kristjan KingiVideo: Tatjana Iljina; Märt Niidassoo
Inimesed
28. september 2018, 09:32

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

Brigitte Susanne Hunt: mind visati teismelisena kohe vette, et upu või uju (126)

Palusin hommikusöögile värvika seltskonnategelase Brigitte Susanne Hundi, kes on lõpetanud Tartu ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala nja tegutseb saatejuhina Power Hit Radios. Ta on kaasa löönud ka noortefilmis "Nullpunkt", seriaalis "Doktor Silva" ja "Kättemaksukontoris". Varsti näeme näitsikut ka kultusfilmi "Klassikokkutulek" kolmandas osas.  

Palusin hommikusöögile värvika seltskonnategelase Brigitte Susanne Hunt, kes on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala ning tegus hetkel raadiosaatejuhina Power Hit Radio`s. Ta on kaasa löönud ka noortefilmis "Nullpunkt", seriaalis "Doktor Silva" ja "Kättemaksukontor". Varsti näeme näitsikut ka kultusfilmi "Klassikokkutulek" kolmandas osas.  

 2017. aasta augusti lõpus teatas Hunt enda sotsiaalmeedia leheküljel, et kuna teda suurtesse kampaaniatesse reklaamnäoks ei kaasata, siis teeb ta isikliku kampaania "Seksin oma kaaslasega iga päev". Paar nädalat kestnud kampaaniat kajastati hoogsalt ka meelelahutusveergudel. Hiljem teatas Hunt, et kampaania näol oli tegemist sotsiaalse naljaga ja mitte tegeliku eksperimendiga. 2018. aasta algusest hakkas Hunt koostöös telekanaliga TV3 pidama videoblogi.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99