Birgit SarrapFoto: ARNO SAAR
Tele
23. september 2018, 11:00

Birgit Sarrap läheb operatsioonile: tundus, et viimane aeg on seda teha (16)

Lauljanna Birgit Sarrap, kes tähistab 24. septembril enda uue plaadi ilmumist ja 30 juubelit rääkis saates "Hommik Anuga", et teeb endale sünnipäevakingituse ja läheb silmaoperatsioonile.

4aastase Simeoni ja 2aastase Helini ema rääkis, et paljud inimesed ehk ei tea, aga tema igapäeva ellu kuuluvad prillid ja läätsed. "Miinus 11 päris ei ole, aga hommikul pean prillide järgi haarama, sest muidu ma selgelt maailma ei näe."

Birgit tähistab sünnipäeva ja esitleb enda uut plaati 24. septembril Vabal Laval ning lubab kõikide bändiliikmete, sõprade ja kohale tulnud inimestega klaasid kokku lüüa ning torti süüa. "Ma arvan küll, et selles tahan sellest kuidagi viimast võtta." Lauljanna tunnistas, et selja taga on intensiivne ja töine nädal. "Täna õhtul kavatsen ma puhata, et homme hommikul kuidagi värskena ärgata."

Oma suurt päeva plaanib Birgit hommikuni tähistada. "Eks ma vaatan, kuidas jaksan, aga järgmiseks päevaks ei ole mul midagi planeeritud," rääkis lauljanna saates.

"Kolmandal päeval pärast plaadiesitlust tegin endale kingituse ja lähen silmanägemise operatsioonile, pärast mida pean ka veel viis päeva puhkama. Nii, et nädal aega kohustuslikku puhkust on pärast sünnipäeva," naeris lauljanna. Birgit rääkis, et tegemist on nii-öelda tavalise silmanägemise operatsiooniga. "Tundus selline tunne, et viimane aeg on seda teha."

Värske plaat, mille idee valmis juba 3 aastat tagasi, on esimene pärast emaks saamist. Lauljanna tunnistas, et laste kõrvalt on see olnud raske protsess. Veelgi enam, kui ka Birgiti muusikust ja mänedžerist abikaasa Indrek Sarrap on plaadiga aktiivselt seotud olnud. 

Saade on järelvaadatav SIIT.