Kehapood ja SkinMed Ilukliinik meeleolukas avapiduFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
22. september 2018, 00:17

50 NIPPI | KÄHKU ILUSAKS | Maarjamaa suurim salenemiskeskus avas uksed (7)

Sel nädalal tähistasid Kehapood ja SkinMed Ilukliinik meeleoluka pressiõhtu raames oma teise esinduse avamist Tallinnas Magdaleena tänaval. Kohal olid Maarjamaa suurimad iluhoolikud.

Varasemalt Keha- ja Salenemiskeskusena tuntud SkinMed on suurim
salenemiskeskus Eestis, mis käsikäes Kehapoega pakub oma klientidele üksnes professionaalide poolt testitud ilutooteid ja -teenuseid. Üle 20ne iluauhinnaga pärjatud Kehapood on ainuke pood Eestis, kus on võimalik
tipptehnoloogia abil analüüsida pea, näonaha ja tselluliidi seisundit ning määrata vastavalt probleemile kodune ravihooldus.

Ka uues Magdaleena esinduses jätkatakse samal kursil. Kehapoe Magdaleena esinduse lai tootevalik on abiks vananemisprotsessi aeglustamisel, akne leevendamisel ja tselluliidi ravil. Klientide jäägitu usalduse on teiste seas võitnud auhinnatud kaaluvähendustooted Bottega di Lungavita Superdrenilt, esteetilise meditsiini lipulaev Skinclinic ja jumestustooted Wunderilt.

Lisaks on vastavatud esinduses võimalik tutvuda ka põnevate uudistoodetega. Üllatajana on alates septembrist Kehapoes müügil Rootsi ja Inglismaa arstide koostöös valminud kõrgekvaliteediline hambavalgendussüsteem Smilelab, mis tagab kauni naeratuse ohutul, loodussõbralikul ja efektiivsel moe tootevalikusse kuull ja selle tootevalikusse kuuluvad kliiniliselt testitud pastad, valgendusribad ja vaid 60 sekundiga hambaid valgendav pliiats.

SkinMed Ilukliinik pakub Kehapoe kõrval aga Baltikumi kaasaegseimaid ja uusimaid meditsiinilisi laser-, näo- ja keharavi protseduure. Salenemis- ja juusteravi teenuste kõrval kogub populaarsust ka laserravi teel tätoveeringute eemaldamine.

Kehapoe ja SkinMed Ilukliiniku Magdaleena esinduse avasündmust olid kohal Maarjamaa tuntuimad iluhoolikud, meeleoluks mängis muusikat DJ Peterson
ja magusa suutäie eest hoolitses Tassikoogid.

Vaata pilte!