KULD MÕJUB MAAGILISELT: „Kuld paneb ennast paremini tundma, see mõjub maagiliselt,“ räägib Sepo Seeman, kes riputas Mr. T-ks kehastudes endale külge ohtralt kulda ja karda.Foto: Robin Roots
Tele
28. oktoober 2018, 22:10

Sepo Seeman kehastus näosaates Mr. T-ks: nüüd saan aru inimestest, kes end igasugu vidinatega üle kuhjavad (2)

„Jäin oma esitusega väga rahule,“ räägib Sepo Seeman, kes kehastus näosaates Ameerika näitlejaks ja poksijaks Mr. T-ks, eelkõige tuntud kui B. A. Baracus sarjas „A-rühm“.

Sepo sõnab, et tema ei saa öelda, kas ta end B. A. kehastuses kuidagi võimsamalt tunneb, sest see on teiste otsustada. „Natukene võib-olla küll, see kuld paneb ennast paremini tundma,“ viitab ta mitmetele kuldkeedele, mis tal kaelas ripuvad. „See mõjub maagiliselt. Ma saan nüüd täitsa aru inimestest, kes ennast igasuguste vidinatega üle kuhjavad. Mul endal ei ole midagi peale abielusõrmuse,“ tõdeb Sepo, kuid lisab, et tal endal siiski kuldehete hullustust ei tekkinud.

„A-rühma“ vaatas Seeman omal ajal ka ise ning teeb seda vahel siiani. Oma lemmikkangelast ta aga välja tuua ei oska. „Ma ei saa öelda, et see on Hannibal Smith, Face, Murdock või B.A. Suva, peaasi, et nalja saaks,“ ütleb ta.

Seemani etteaste tõi naeru kõigi kohtunike suule. „Sepo sa oled nii loll,“ lausus külaliskohtunik Evelin Võigemast.