Inimesed

ÕUDUSTE KOHTINGUD: hammustav kaaslane, rinnahoidjamaias koer ja dressides rüütel ATV-l (7)

LISA KOMMENTAAR

Nädal vana artikkel29. september 2018, 18:12
trükiti tänasesse lehte ja nüüd upitati ka netiartikkel jälle üles. Haltuuraks nimetati vanast sellist tegevus. Tegelikult ajab tigedaks see, kui ostad lehe ja see on pooles ulatuses juba päevi vanu netiartikkleid täis, oleks siis midagi juurdegi lisatud. Nüüdsest sirvin lehe enne ostmist läbi, makulatuuri ma raha eest koju viima ei hakka.
29. september 2018, 17:56
Tűűpiline eesti mees lähebki kohtumisele dressides.Siis sűlitab ja trad-ptsid lendavad.Ja kui kellegagi tűlli läheb, siis űtleb, et otsib ta aadressi ja tel. nr. űles,et kätte maksta.Veel parem, et naisterahva juuresolekul seda teha,kuuleb viimane ka, kui kõva kutt.Kutt aga aadressi ja tel nrit teab, kuid ei julge midagi teha. Eesti mehel pole midagi välja panna peale i.diootse jutu, ropu suu ja kohtlase olemise.
jah29. september 2018, 23:03
see, et eesti naine ei oska komplimente vastu võtta, on täiesti tõsi. tavaliselt kui midagi head öelda, siis hakatakse vastu vaidlema.
Oiii22. september 2018, 13:47
Ma kindlalt ei hakka selle artikli eest maksma. Küll aga pean mainima, et minu rüütel valgel hobusel oli just dressidega ja ATV-l. :D Olime metsas suht eksinud, kui äkki vuras üks vägagi kena (aga mitte selise moosise) välimusega tüüp lühikeste pükste ja Nike dressikaga kohale, põrnitses meid korra, ja siis ütles naeratades: "Te vist olete eksinud? See on Kaitseväe harjutusala." :D
Ja nüüd me oleme abielus juba mitu aastat. ;)
nüüd tean23. september 2018, 12:55
sa lõid minult mehe üle metsas ...
golddigga29. september 2018, 20:05
kui atv oli kallis ja tal palju raha siis on ta minu!!
ja29. september 2018, 18:19
ja mida su mees, kellega metsas eksinud olid, sellisest arengust arvas?