RiserFoto: Promo
Inimesed
20. september 2018, 14:05

KORRALIK KÜTE! Jan Uuspõllu vend avaldas hevibändiga debüütplaadi (1)

Vanakooli hevibänd Riser, kes esitleb enda debüütplaati "Temple of Addiction" on kamp karvaseid, kes on üheskoos bändiruumides ja lavalaudadel kuuma kütnud juba 2015. aastast. See on bänd, kelle kontserdid on alati täis elu ja muusika jõudu.

Plaadilt leiab 6 verivärsket pala, mis ei jäta külmaks ühtki tõelist hevigurmaani. Laiaulatuslik kuulamismaterjal pakub kõike peadpööritavast lakaloopimisest väljakutsuva puusanõksuni.

"Temple of Addiction" kujunduse kokku pannud Fengarm kommenteerib: “Riseri EP on igal juhul väga pikk samm edasi võrreldes kahe varasema demosingliga – uued lood on läbimõeldumad ja nüansirikkamad, seega ka hulga põnevam kuulata. Ei saa öelda, et bänd oleks veel leidnud selle päris oma käekirja, aga kindlasti on nende praegune positsioon turvaliselt äge. Riser liigub õiges suunas ja ootan huviga, kuidas nad järgmisel reliisil mõne riski võtavad ja uusi territooriume avastavad, et see žanr päris enda omaks teha. Tugevat potentsiaali on igatahes näidatud!”

Bändis teevad kaasa Andres Uuspõld bassil, Sten Lindmets kitarril ja vokaalil, Taavi Lass soolokitarril ja taustavokaalil ning Karl Hannes Veskus trummidel.

 

Värske plaadi esitlus toimub 22. septembril Tallinnas. Täpsema info ürituse kohta leiad SIIT.