Ema ja tütar 2009. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
20. september 2018, 13:05

Demi Lovato ema avab viimaks suu: „Me ei teadnud, kas ta jääb ellu.“

Demi Lovato ema Dianna De La Garza räägib esmakordselt tütre juulikuisest üledoosist, mis võinuks lõppeda traagiliselt. "Me ei teadnud kaks päeva, kas ta jääb ellu või ei," tunnistab ema.

Oma pere varasemaid heitlusi mälestusteraamatus "Falling with Wings: A Mother's Story" kirjeldanud Dianna rääkis NewsMaxTV intervjuus, et oli Demi (26) üledoosist saanud teada tema toonase assistendi Kelsey Kershneri käest.

"Sain šoki. Ma ei osanud midagi öelda. Lapsevanemana poleks ma sellist sõnumit ühegi oma lapse kohta eales oodanud. Ja mu keel tõrkus küsimast, aga ma pidin küsima - mäletan, et neil sõnadel kulus suust väljumiseks ilmatu kaua -, küsisin: "On temaga kõik korras?""

Kui assistent ütles pärast hetkelist pausi, et Demi on küll teadvusel, ent ei räägi, mõistis ema: asi on tõsine. Kuna Dianna polnud suurest vapustusest suuteline ise haiglasse sõitma, palus ta appi oma vanima tütre Dallase.

Kui Dianna koos Dallase ja noorima tütre Madisoniga (tuntud "Meeleheitel koduperenaistest" Eva Longoria tegelaskuju tütrena) haiglasse jõudis, oli vaatepilt trööstitu. "Demi nägi väga räbal välja. Aga ma ütlesin: "Demi, ma olen siin, ma armastan sind." Ja sel hetkel ütles ta: "Ma armastan sind ka." Nii et sellest hetkest alates keeldusin uskumast, et kõik ei saagi korda."

Kuid järgnevatel päevadel oli Demi kriitilises seisus. Ema ammutas jõudu usust. "Me tõesti ei teadnud kaks päeva, kas ta jääb ellu või ei." Lisaks arstidele tänab Dianna fänne, kes tema tütre eest palvetasid.

Lovato jäi haiglasse enam kui nädalaks. 4. augustil välja pääsedes suundus ta võõrutuskeskusesse. "Võin ausalt öelda, et Demil läheb väga hästi," kinnitab Dianna. "Ta on rõõmsameelne, ta on terve. Ta töötab kainuse nimel ja saab tarvilikku abi. See julgustab mind mõtlema tema ja meie pere tulevikule."