Scratch PervertsFoto: Promomaterjal
Inimesed
20. september 2018, 09:40

PANE VAIM VALMIS! Mitmekordne DJ-võistluste maailmameister Scratch Perverts esineb Tallinnas

Scratch Perverts on üks tunnustatuimatest DJ-duodest maailmas, kes on kahe peale võitnud kõikide olulisemate DJ-meistrivõistluste tiitlid ning tuuritanud üle maailma juba rohkem kui 20 aastat.

Kahekordne DJ-võistluse DMC World DJ Championships võidumeeskond pole tuntud ainult tehniliste proffidena, vaid ka tantsupõranda spetsialistidena. Nende oskused on viinud neid üles astuma koos Beastie Boysi ja Sex Pistolsiga, plaate mängima John Peeli 60. juubelile ning ka "DJ Hero" mängudesse.

Pika ajaloo ja pärandiga Scratch Pervertsi raudvara on asutajaliikmed Tony Vegas ja Prime Cuts. Nad on nii koostöös kui ka eraldi teinud tuule alla lugematutele legendaarsetele DJ-dele võistlustel ja klubides. Nende miksteibid BBC Radio 1 saatele "Essential Mix" ja Londoni ööklubile Fabric on teed rajanud tervele põlvkonnale open-format-DJ-dele, sulatades stiile alates hip-hopist kuni trummi ja bassini. Scratch Pervertsi nime all varem vaid ühe korra Eestis üles astunud Tony Vegas ja Prime Cuts on lõpuks tagasi – 21. septembril klubis Laev peol Check One Two.

 

Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT.