Inimesed

VIDEO | Eesti toidublogija teeb koostööd staarkokkade Jamie Oliveri ja Martha Stewartiga (4)

LISA KOMMENTAAR

Lahe ja võib uhkust tunda aga sooviks teada?26. september 2018, 22:30
Kust tulevad tänapäeval noortel sellised võimalused? Milline on olnud mündi teinepool ehk mis on see nipp, et saavutada see, mida tegelikult teha tahetakse või soovitakse?
Kust on saanud nii noor inimene hea algkapitali, et sai õppida ärikoolis, mis polnud odav, asutada oma menüü catering ettevõtmine? Ja oli aega, raha elada teises riigis ja ka seal õppida?
Tore oleks kui tehtaks selliseid saateid, mis näitaks selgelt ära algusest lõpuni kuidas edu saavutamine käib ja kui palju, siis peaks tänapäeva noor omama algkapitali, et õppida ja panna püsti oma ettevõtmine jne? Kas nendel noortel ongi üldse võimalusi, kes on maast madalast maha tambitud ja kellel pole panustavaid või lihtsalt toetavaid vanemaid, peret? Selle tubli ja tööka neiu puhul jääb mulje , et tal oli toetajaid igasmõttes ja muidugist toetav ja hooliv pere, kes on oma lapsesse panustanud. Kõik noored soovivad sisimas olla tublid ja läbilöögi võimelised, leida oma tee aga millegi pärast paljudel jääb asi kinni kontaktide, raha,teadmatuse ja aja varna jne. Isegi tean kooli, kus raha ei küstud aga luges see, kes on su vanemad? Kui miskit pole, jäeti ukse taha olgu tunnistus hea tahes.
Tom20. september 2018, 08:32
Ma ei pea toidublogijaks20. september 2018, 07:59
inimest, kes propageerib inimestele heina söömist.
rs20. september 2018, 07:51