Nõid Alisa, Reet Härmat, Anu SaagimFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
20. september 2018, 12:31

Selgeltnägija Alisa lõpetas kooli ja laiendab oma tööpõldu (9)

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" möödunud hooaja võitja nõid Alisa lõpetas hiljuti edukalt meigikooli IMAGE Makeup School, mille eestvedajaks on üks Eesti tuntumaid meigikunstnikke Meelis Krik.  

"Kooli õppekava oli väga intensiivne. Kuigi olen meikimist hobina harrastanud juba lapsest saati, siis meigikoolis õpetati viimase peal viimistletud meigi tegemist nii endale kui teistele," räägib Alisa. "Kiidaksin siinkohal meie juhendaja Meelise äärmiselt peent värvitunnetust, nägemust ja loomulikult viimse piirini viimisteletud töökvaliteeti."

Meelis Kriki kõrget kvalifikatsiooni tõestavad tõepoolest ka arvukad rahvusvahelised autasud, näiteks diplom „Parimatest parim“ maailmatasemel tunnustatud võistlustelt "Intercoiffure Mondial Russia". Meelise käe all on õppinud paljud tuntud Eesti meigikunstnikud nagu Evelin Kuldkepp, Älis Viisileht ja ka Getter Jaani ning Kaia Triisa.  

"Meelise juhitud meigikool võlus mind just uue lähenemisega ja ka võimalusi on seal palju: kool pakub personaalset meigikoolitust, profimeigikoolitust algajale aga ka edasijõudnutele. Need, kes alustavad päris nullist, saavad kaasa kosmeetika stardikomplekti. See, kes on huvitatud vaid selfie-meigist, saab just sellise koolituse." 

Nõid Alisa new look

"Tahaksin tulevikus spetsialiseeruda nn maagilise meigi tegemisele, kui ka erivajadustega inimesele jumestuse tegemisele ning miks mitte ka õpetamisele. Kindlasti tahaksin õpetada meikima ka need naised, kes pole end kunagi meikinud."

"Ja minu soe soovitus naistele oleks, et läbige palun kõik üks korralik meigikoolitus mõne professionaali käe all, sest naine peab alati hoolitsetud ja kaunis välja nägema."

"Tegin ise hiljuti ka totaalse stiilimuutuse," lisab Alisa. "Juhindusin Venemaa stiiliguru Julia Dianova soovitustest ja eemaldasin juuksepikendused ning lõikasin juuksed lühemaks. Samuti soovitas stilist mul tukka proovida ja vaadake ise, see sobib mulle suurepäraselt!"