"Su nägu kõlab tuttavalt" Ott Lepland Michael JacksoninaFoto: Robin Roots
Tele
21. oktoober 2018, 22:20

Ott Lepland: tegin juba klassiõhtutel Michael Jacksonit järgi (12)

„Pean tunnistama, et eelnevalt näosaates tehtud Michael Jacksonite etteasteid ma enne ei vaadanud. Minu plaan oli juba alguses läheneda hoopis kolmanda nurga alt,” räägib Ott Lepland, kes jagas kolmandas näosaates esikohta Lauri Liiviga.

„Getter Jaani võttis tantsulise nurga ja Raivo E. Tamm lähenes läbi huumoriprisma. Mina katsusin teravikku suunata vokaali peale ja teha kõrvale ka sketši,” selgitab Ott.

Lepland on ise väga suur Jacksoni fänn. „Juba väikse poisina tegin klassiõhtutel Michael Jacksonit tantsides järgi. Ta oli minu suur iidol ja on siiani. Tema muusika on mind väga palju mõjutanud ning ta on kindlasti parim meelelahutaja, kes kunagi elanud,” kiidab ta.

„Kõige raskem oli säilitada hääletooni, kui algas sketš ning tüdruk jooksis lavale, kallistas mind ja ma temaga laval keerutasin ja tantsisin. Selle ajal oli kõige raskem tooni hoida. Kuid minu etteaste õnnestus paremini kui proovides,” jäi Lepland oma sooritusega rahule.

Ott andis oma viis punkti Saarale. „Tema oli minu meelest väga hästi ära tabanud Tina Turneri tämbri. Tanel ja Lauri olid ägedad, kõik olid väga tublid ja tegid oma etteasted väga hästi ära.”