Tõnu TubliFoto: Martin Ahven
Inimesed
19. september 2018, 14:29

Beebibuum Trad.Attack!-is! Trummar Tõnu Tubli saab isaks (10)

2017. aasta Etnokulpide ehk Eesti pärimusmuusikaauhindade jagamisel parima muusiku tiitli võitnud trummar ja hetkel ühe lennukama Eesti ansambli Trad.Attack! liige Tõnu Tubli ja Ugala teatri lavastusala juht Pille-Riin Lillepalu ootavad oma esimest last. 

"Ega midagi salata pole, kõhtu sisse tõmmata ei saa. See on tõesti nii," kinnitab Tubli Õhtulehele beebiootust. Lillepalu ja Tubli esiklaps peaks ilmavalgust nägema aastavahetuse aegu. "See on kõik veel selline elame-näeme," jääb Tubli esialgu napisõnaliseks. 

Kui küsida muusiku käest, kuidas ta ise sellise uudise vastu võttis, siis ütleb mees naerdes, et sellest tundest paremat tunnet maailmas ilmselt ei olegi. "Kindlasti väga tore!" 

Tundub, et ansamblit on tabanud korralik beebibuum, sest juuli lõpus nägi ilmavalgust perekond Vabarnate esiklaps. Selles osas ütleb Tubli, et tegemist on olnud puhtalt vahva juhusega. "Laps on meil Pille-Riiniga planeeritud, aga mitte nii, et Jalmariga siin kambas oleme planeerinud," naerab ta. "Eks selliseid asju planeerib igaüks ikka omaette," sõnab muusik.

"Mina ja Jalmar pole ainsad värsked isad siin. On ka ju veel Villu Talsi, kes abikaasa Eevaga peaksid varsti lapsevanemateks saama." Tubli räägib, et nende enda sõpruskonnas on veel beebiootel paare. "Praegu on lihtsalt kuidagi selline tore aeg," lausub mees.

Õhtulehele andis Tubli intervjuu Tallinna lennujaamast. Nimelt on Trad.Attack! teel Dublinisse kontserttuurile.

Pille-Riin Lillepalu lõpetas Tartu Viljandi kultuuriakadeemia lavastuskorralduse eriala 2014. aastal. Samal aastal hakkas ta tööle Ugalas ning alates 2017. aastast on ametis teatris lavastusala juhina.