Marilyn KerroFoto: TV3
Tele
19. september 2018, 11:54

Marilyn Kerro ja Aleksander Šeps taas koos, sedapuhku teleekraanil (1)

TV3 ekraanile jõuab vägevaimate selgeltnägijate lahing. “Selgeltnägijad. Vägevate võitlus” on uus saade, kus kuulsad Vene selgeltnägijad aitavad inimesi, kelle elu varjutavad vastamata jäänud painavad küsimused või kes on kogenud kummalisi kokkupuuteid teispoolsusega.

Seekord on aga kokku tulnud selgeltnägijate kahurvägi – osalevad ainult parimad sensitiivid läbi aegade, kes on tulnud eelnevatel hooaegadel võitjaks või jõudnud finaali. Igas saates on mitu tuntud sensitiivi, kes asuvad oma võimetega vägevate võitlusesse. Juba esimeses osas jõuab ekraanile tugev erimeelsus – kui Viktoria Raidos ja Aleksandr Šeps on juhtunu kohta ühel nõul, siis Marilyn Kerro näeb olukorda teisiti.

Selgeltnägijad hakkavad lahendama keerulisi ja lahendamatutena näivaid olukordi. Esimeses episoodis on tunda osalejate omavahelisi pingeid. Kohutav tulekahju röövis 2016. aasta esimesel päeval Moskva lähistel Kulpinos elavalt perelt kaks last, kusjuures ema ei saanud oma 3-aastase tütre ja 6-aastase poja päästmiseks midagi ette võtta.

Miks oli saatus selle perekonna vastu nii julm? Kes on süüdi kahe süütu lapse õnnetus surmas? Neile küsimustele lähevad vastuseid otsima nõiad Marilyn Kerro, Viktoria Raidos ja meedium Aleksandr Šeps. Juurdluse teevad väga raskeks sensitiivide omavahelised, mitte just kõige päikeselisemad suhted.

Edasistes osades võime näha sensitiive lahendamas mitmeid šokeerivaid juhtumeid. Sõidetakse Moskva lähistele Pavlovski Possadi linna. Kutsujaks on kaks perekonda, millest üks on kaotanud tütre ja teine isa ja abikaasa. Huvipakkuv on asjaolu, et mõlemad perekonnad on mingil ajal üürinud sama korterit, mis asub ühe uuselamu kaheksandal korrusel. Kas eksisteerib seos kohutavates õnnetustes hukkunud inimeste ja korteri vahel? Või lasub needus kogu majal?