Lenna "Kolm korda"Foto: Kuvatõmmis videost
Saund
18. september 2018, 11:38

VIDEO | Lenna Kuurmaa andis välja muusikavideo: kõige raskem oli veealune võte (17)

Lauljatar Lenna Kuurmaa on valmis saanud muusikavideo oma loole "Kolm korda". Videos näeb ka vee all filmitud kaadreid ning Lenna tunnistas Kanal 2 saates "Hommik!", et nende kaadrite filmimine oli kõige raskem. 

"Mõtlesin, et mis seal ikka – lähed sinna vee alla, hoiad hinge kinni ja oled selline vaba," ütles Lenna. "Esimene kord, kui ma veest välja tulin, ütlesin, et ma ei saa lihtsalt. Ninna, kõrva, silma läks vesi." Veealused kaadrid on filmitud basseinis ning Lenna ütles "Hommikus", et need said tehtud vaid tänu Egert Kamenikule, kes ongi spetsialiseerunud veealustele võtetele.

Lenna "Kolm korda" Foto: Kuvatõmmis videost

Veealustes kaadrites näeb Lennat aga suudlemas ühe noormehega. Kellega tegu? "Vot, see on hea küsimus," jäi Lenna salapäraseks. 

Lenna "Kolm korda" Foto: Kuvatõmmis videost

Lisaks näitas Lenna end ka uuest küljest ja tantsis videos. "Kutsusin appi Rauno Zubko. Ta tegi mulle pisikese koreograafia, mida õppisime kaks-kolm korda. Mõndades kohtades ei saanud ma pihta ka nii, nagu pidi," tunnistas lauljatar. 

Videot vaatas Lenna ärevuse ja õhinaga. "Terve suve sai seda filmitud igal pool üle Eesti, sõitsime kõik kaunid kohad läbi. Võttis väga pikalt aega."

Video valmis loole, mis juba mõnda aega tagasi inimeste südametesse pugenud, kuid Lenna ütles, et tal on valmis juba ka ports lugusid ja varsti võib oodata ka uut plaati. "Kuupäeva veel välja ei hõika. Lähikuudel on oodata ka uut singlit," lubas ta. 

Vaata Lenna maagilist videot: