Reimo SagorFoto: Kuvatõmmis filmi Youtube´i treilerist
Film
17. september 2018, 16:19

EESTI KINO TOP 7 | Kodumaist draamat käis avanädalal vaatamas rekordarv inimesi (1)

Möödunud nädala kinoedetabeli tipus troonib režissöör Liina Triškina-Vanhatalo kodumaine draama "Võta või jäta". Esimesel linastusnädalal käis seda vaatamas 13 100 inimest ja kassatulu kogunes 79 865 eurot.
 

Teisele kohale on platseerunud legendaarse filmisarja kauaoodatud ulmepõnevik "Kiskja". Filmi lavastajaks on "Lethal Weaponi" ja kolmanda "Raudmehe" lavastaja ja stsenarist Shane Black. "Kiskjat" käis filmi avanädalal vaatamas 8223 kinokülastajat.

 

Kinotopi kolmas koht kuulub James Wani õudusfilmile "Nunn".  Närvikõdi käis kinosaalist püüdmas 5181 inimest. Kahe nädala jooksul on jõudnud "Nunna" seiklusi kaema 19 812 inimest, kes on kassasse toonud 34 192 eurot.

 

Neljandal kohal on sellel korral põnevik "Meg", mille peaosas mängib armastatud action-filmide näitleja Jason Stathamile. Jon Turteltaubi lavastatud filmi stsenaariumi kirjutasid Steve Alteni menuromaani põhjal Dean Georgaris, Jon Hoeber ja Erich Hoeber. Neljandat nädalat Eesti kinodes jooksnud seiklusfilmi käis vaatamas 1878 kinokülastajat.

 

Romantilise komöödia "Reisisiht – pulm!" peaosades võib näha Hollywoodi staare Keanu Reevesi ja Wynona Ryderit. See on kinosõpru rõõmustanud kaks nädalat. Möödunud nädalal käis filmi vaatamas 1691 inimest.

 

Juba seitse nädalat on "Imelised 2" püüdnud väikesi ja suuri filmisõpru. Armastatud animafilmi järg tõi möödunud nädalal saalidesse 1624 inimest. Seitsme nädala jooksul on jõudnud Brad Birdi lavastatud animatsiooni vaatama 102 955 kinokülastajat.

 

Kinoedetabeli seitsmendale kohale on platseerunud triller "Otsing", mida käis filmi avanädalal vaatamas 1466 inimest. Kinokassasse tõi see 9093 eurot.